Yllätys messu-liput!

Kattokaa mitä sain ystävältä! Liput tän viikonlopun messuilla, eli messupostaukset jatkuu ja kohta pääsette nauttimaan Skiexpo, BoardExpo, Lätkä&Säbä Expo + muiden expojen fiiliksestä ! Kihlattu on aivan suorana viivana menossa Digi- & Hifiexpoon, mä varmaan pitäydyn tuolla sportin puolella. Siistiä! ;) En oo varmaan eläissäni käynyt näin monilla messuilla, näin lyhyessä ajassa. Tähän vois tottua. Ihanaa!

Lauantai on siis päivä kun otetaan messut haltuun. Dieettisafka kulkee kylmälaukussa mukana, koska koko lauantai onkin täyteen buukattu. Kotona ei juurikaan ehdi olla. Ystävän synttäreitä lähdetään viettämään sitten messujen ja vanhempien luona käynnin jälkeen. Jeejee! Ihana nähdä vanhoja työkavereita, rakkaita ystäviä.

Muistakaa, että lauantai on pyhäpäivä joten kaupat on kiinni! 
Sain tietää tän eilen, kas kummaa ettei ollutkaan töitä! Haha.

Huomenna alkaa marraskuu! Millä fiiliksellä olette? 
Tällä viikolla luvassa toivottua sporttiliivi-postausta. Ensi viikolla sitten talven urheiluita! Myös uusia lajikokeiluita olisi tiedossa, kunhan saan varmistuksen fyssarilta että voin käydä niillä. Niistä lisää myöhemmin!

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Yllätys messu-liput!

  1. Essi sanoo:

    Voi Skiexpoon olisin halunnu! Mutta täytyy mennä kotiin Seinäjoelle tenttikirjojen pariin ja vahtivaan veljiä, kun vanhemmat lähtee messuille. Reilua :D Ihanaa marraskuu! Koko ajan lähempänä joulua ollaan ja aikuista ikää… ;) ts. kriisiäTykkään kauheesti kun sun blogi on niiiin monipuolinen! Täältä löytyy ihan kaikkea eikä pelkkää treenipäiväkirjaa. Pitäs itteäkin ottaa niskasta kii, ja vähä panostaa omiinki postauksiin.. Urheilurintsikka-postausta ootan, urheilijan tärkeimpiä varusteita! :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: