Sekavan pikkulauantain kuulumiset

Päivä on ollut pitkä. Herätyskello soi jo 5:30AM, rinta-ojentaja-olkapää treeniä tekemään. Aikaiset aamutreenit toimivat itselleni välillä jopa paremmin kuin iltatreenit. Aamupäivästä on kaikista ideaalein, mutta se harvoin toteutuu.
Tämä viikko on ruokien kanssa menty vapaasti. Ainut mistä pidän huolen on ruoka-ajoista, 3-4 tunnin välein on saatava safkaa muuten musta tulee kiukkunen. Eikä niiden välissä napostella. Myös veden ahkera juominen on tärkeää. Vedestä tulenkin tekemään kattavamman postauksen lähiaikoina. Se niin helposti monelta päivän aikana unohtuu, joten ei voi painottaa liikaa.

Huomenna on vapaapäivä! Aika täyteen buukattuna mennään. Aamulla olisi tulossa Skype-puhelua Australiaan, aamupäivällä tapaan PT:n (voittamani tunti) TRX-nauhojen parissa. Niistä tulee kanssa postausta. :)
Neljän maissa pitäisi olla jo keskustassa, koska kihlattuni sai VIP-kutsun Gina Tricotin myymälään. Alennuksia, kuohuvaa ja kakkua! Nam. Treenivaatteita meen ainakin ostamaan, koska tarve oikean kokoisille vaatteille on. Olen kuullut niistä hyvää, joten pitää itsekin testata.
Illalla on saunaa ja päätimme pitää tortillaillan, joten ihana päivä tulossa! Se on myös oma lepopäiväni, joten PT tapaamista lukuunottamatta treenitön.

Tänään on tosiaan ollut hirveän pitkä päivä. Anteeksi hieman sekava postaus, mutta kuulumiset ovat tällaiset. Huomenna sitten takaisin aalloille! :)


Tässä hieman esimakua siitä Lorna Janen topista! Aivan unelma päällä! Kerron siitäkin lisää myöhemmin. :) JEE.

Miten teidän keskiviikko on mennyt? Huomenna ollaan jo voiton puolella tällä viikolla! :)

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: