Tiistain starttaaja

Hyvää alkanutta viikkoa! (Voiko niin edes enää toivottaa? :)

Tää on hyvä päivä. Päätös tehtiin kun puhelimen herätysäänenä toimivat ankat alkoivat kvaakkumaan. (Aivan järkyttävä ääni, mutta herättää varmasti! :) Bansku ja latari nassuun, kohti salia – selkä & hauis treeni tulille. Päätin yhdistää, viime viikolla testattuja, Redcord -nauhoja (täältä pääset lukemaan miten kokeilu meni) treeniini ja katsoa miten se toimisi. Hyvin toimi! Tein leveää ja kapeaa selkää ennen selkäliikkeisiin siirtymistä, hauiskääntöä nauhoilla ennen muihin liikkeisiin siirtymistä. Polte oli aivan eri! Tuntuma lihaksissa oli paljon parempi ja kyllä, esimerkiksi, avustetut leuanvedot poltteli juuri sieltä mistä pitikin. Aivan mahtavaa! :)

Kohta on lähtö ortopedin treffaukseen. Hieman jännittyneissä fiiliksissä.. Oon vieläkin epävarma polven kohtalon kanssa vaikka uskonkin ettei mitään suurta huolta oikeasti olisi. Kohta se kuullaan, kerron teillekin!

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Tiistain starttaaja

  1. Tahra sanoo:

    Mistä ton herätysäänen saa? Missä puhelimessa toimii? Haluan sen. En aina herää miehen herätyskelloon vaikka se kuulostaakin palohälyttimeltä ja on sängyn vieressä…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: