Ortopedin ylpeys

Tiistai aamupäivästä olin käymässä ortopedini luona. Vaikka polven turvotus oli suurimmaksi osaksi jo laskenut eikä sitä ollut vihlonut vähään aikaan, jännitin kamalasti. Kädet tutisi.
En onneksi joutunut odottelemaan kauaa vaan pääsin sisään nopeammin kuin yleensä.

Polven kuulumiset olivatkin melkoisen muikeat! Turvotus ja nesteiden kertyminen ovat normaalia, uusien liikkeiden ja ärsykkeiden kautta se saattaa hieman ”ottaa itseensä” jo turvota. Mistään vaarallisesta ei siis ole kyse, hyvä tietää jatkon kannalta kun treenit rankentuvat ja uusia rasittavempia liikkeitä otetaan mukaan.
Suoristuminen sujuu ongelmitta, joka on todella tärkeää kävelyn kannalta. Jos polvi ei suoristuisi loppuun asti, kävelisin hieman ontuvan näköisenä, koska toinen jalkanihan olisi silloin hieman ”pidempi”. Saan myös polven koukistettua melkein täydellisesti, joten mikä voisi olla paremmin? Tietysti se, että ortopedini on ylpeä kuntoutuksesta ja aikataulussa pysymisestä vaikka takapakin takia jouduinkin hieman päälle viikon ottamaan varovaisemmin.

Nyt pitää vain olla tarkkana kun talvi iskee ettei liukastele menemään. Viimeksihän polvi leikattiin marraskuun puoliajan jälkeen ja kepeillä huitelin jäisillä kaduilla menemään. Turhan paljon ei tullut liikuttua. Noh, nyt on onneksi aivan toiset kuviot ja reisilihaksetkin palautumassa, joten jalka on tukevampikin. :)

Saan siis huokaista helpotuksesta ja laittaa taas kunnon painoja treeneissä! :) Huh ja jes.

Tänään on aika kiireinen päivä, sillä tavalla etten kotona tule hirveästi olemaan. Töiden jälkeen pääsen näkemään rakkaita ystäviä, joiden kanssa tuntuu (eikä vain tunnu, ne menee!) aikataulut aina ristiin. Illaksi sitten nauttimaan saunavuorosta, jossa emme olekkaan kahteen viikkoon olleet.. Ensin mun polven turvotuksen takia ja seuraavalla viikolla Miko olikin jo kipeänä. Ei hirveän hyviä yhdistelmiä olisi olleet.

Viikot kuluvat kuin siivillä, tänään on jo torstai! Huominen aamuvuoro enään ja sitten pääsenkin nauttimaan melkein 4 päivän vapaista! Hurraa! :)
Viikonloppuna olisi tarkoitus kokeilla muutamaa uutta reseptiä ja jakaa ne myös teidän kanssanne!

Miten teidän viikko on mennyt?


Tältä näytti aamupalani tänään, oikeastaan useimpina päivinä. Tuosta puuttuvat vain marjat, jotka kuuluvat brekkikseeni. :)

Mitä te syötte aamupalana? Löytyykö vaihtelua? :)

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: