Huomenta!

Pirteetä tiistaiaamua!
Takana on nyt 45 minuuttia aamuaerobista ja olo on virkeä. Silti en aamukahvistani luovu! :)
Unisena tallaillessani ennen kuutta salille, porukkaa ei ollut vielä hirveämmin liikenteessä. Vastaan juoksi myös ömm rotta! Siitä Sellon vierestä se kipitti, olikohan ollut yön jossain lämpimässä? Tiedä näistä. Normaalisti olisin reagoinut ehkä kajauttamalla YÖÖK, mutta tajunta taisi olla vielä sängyn pohjalla sillä katsoin vain ja melkein jopa hymyilin. Ei ne turhaan sano ”Exercise in the morning, before your brain figures out what you’re doing.” Heh.
Illalla olisi vielä edessä jalkatreeni, joka siirtyi normaalilta maanantai-paikaltaan poikkeuksellisesti. Viime perjantain jalkatreeni jäi väsymyksen iskiessä lauantaille, joten omalle rytmilleni ehkä hieman pikaista olisi tuo eilinen setti ollut. Anyways! Selkä ja hauis saivat sitten kokea maanantain mahdin. Kihlattu oli mukana, joten taas päästiin tekemään hieman kovempaa ja varmasti oikeilla tekniikoilla. On tärkeää, että Miko muistuttelee välillä tekniikoista ettei pääse unohtumaan. Eihän ne nyt helpolla unohdu, mutta silti. 
Viikko siis alkanut mitä parhaiten! Viime viikolla sain kynttilän poltto -addiktion, aikaisemmin ei hirveästi ole palanut meidän asunnossa. Nyt sitten niidenkin päivien edestä. Ihanan rauhallinen tunnelma! :) 
Aloitatteko viikon hyvällä salisykäyksellä vai rauhallisemmin, tempoa nostaen kohti viikonloppua? :) 

xxo,
Janina
Eilen vinkkailevani treenivaatelöytö-postaus tulee tänään. Tekniset ongelmat ja minä ei kuljeta käsi kädessä.
kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: