Hurja Muodonmuutos

Tutustuin noin vuosi sitten yhteen motivoivimmista ja realistisimmista TV-ohjelmista, Hurja Muodonmuutos. Se on amerikkalaisen Extreme Makeover -sarjan painonpudotusversio. Sarjan Personal Trainerina toimii Chris Powell, joka on erikoistunut muodonmuutoksiin. Sarjan konsepti on helppo: Chris auttaa vuoden ajan jokaista sarjaan valittua henkilöä. Yhden henkilön matkaa seurataan kahden jakson verran, puoli vuotta per jakso. TV:stä löytyy jos jonkinmoista laihdutusohjelmaa, mutta tämä on itselleni ylitse muiden. Tapahtumia kuvataan dokumenttimaisesti, näytetään etenemiset sekä takapakit juuri sellaisena kun ne ovat.

Katsoessani ohjelmia tai elokuvia, olen usein tunteella mukana. Kyynel vierähtää pienimmistäkin asiasta, minkäs teet. Tämä ohjelma on niin realistinen, tuntuu kuin eläisi heidän mukanaan vaikeuksissa sekä onnistumisissa. Vaikka en koskaan olekkaan ollut sairaalloisesti ylipainoinen, on monet ongelmat olleet samoja. Mitä tehdä kun sinulta viedään ainut asia, joka on tuonut lohtua eli ruoka? 

Monen ongelmana on myös heidän suhteensa läheisiin. Vaikka suhde olisi hyvä, monet osallistujista ajattelevat tuottaneensa läheisilleensä pettymyksiä uudestaan ja uudestaan. Suurimpana pettymyksenä, yllättäen, heidän kokonsa. He pelkäävät epäonnistuvansa taas ja näin pettävänsä läheisensä. Sarjasta oppii itsekin omasta ajatusmaailmasta paljon. Sinun on haluttava muutosta tai muuta asiaa, siinä onnistuaksesi. 

Sarja tulee aina sunnuntaisin klo 19, Neloselta. Saa hyvää puhtia tulevan viikon treeneihin. :)
Uusinnat torstaisin klo 19. Suosittelen katsomaan.
Viime viikon jaksossa alkoi uusi tarina, jonka uusinta tosiaan tulee tänään.

Tässä muutamia sarjan onnistumisia:

30-vuotias Jacqui, 161 kg (355lbs) > 67 kg (148lbs) 

28-vuotias Michael, 224 kg (493lbs) > 108 kg (238lbs)

Rachel, 167 kg (369lbs) > 94 kg (208lbs)

50-vuotias Tony, 180 kg (398lbs) > 89 kg (198lbs)

Chris vaikuttaa oikeasti välittävän osallistujista. Tuollaisen valmentajan haluaisin itsekin, erittäin tiukka ja vaativa mutta tarvittaessa itkua vastaanottavana olkapäänä.

Oletteko aikaisemmin katsoneet sarjaa?

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: