Syntymäpäivän huumaa

Huomenta!

Tässä valmistaudun viikon toiseen jalkatreeniin. Fiilis on ollu todella hyvä viime viikon aerobisten jälkeen, kroppa on kiittänyt. Keskiviikon treeneistä olkapäät ja ojentajat olivat sen verran pumpissa, ettei käsiä juurikaan taivuteltu taakse ja töissä vaatteiden viikkaaminenkin tuotti tuskaa. JEE! En valita yhtään, kertoo vaan treenin perille menosta. :)

Eilen nautin omista syntymäpäivistäni kiireettömällä päivällä. Aamucardio jäi välistä pidempien, tarvittujen, unien takia. Aamupalan sain nauttia puhuessani rakkaan Australiassa asuvan ystäväni kanssa monet tunnit. Puhelu oli kuitenkin lopetettava, koska minulla ja Mikolla oli sovittu tapaaminen pankkiin. Asuntolainaneuvottelut menivät nappiin ja asunnon etsintä voi oikeasti alkaa – hurjan aikuismaista ! :) Syntymäpäivälahjat kohillaan.

Kävimme myös nauttimassa minun työpaikkani joululounaasta Vltavassa, oli todella herkullista! Tarjolla oli tshekkiläinen versio perinteisistä jouluruuista. Nam! Mikon palatessa töihin, käytin hyväkseni vapauteni ja lähdin joululahjaostoksille. Olen aivan innoissani lahjoistani, tarpeeseen tulevia ja hyödyllisiä, jotka tulevat varmasti olemaan käytössä monet vuodet! :) Lahjoista puuttuu vielä Mikon veljentyttöjen, mutta ne hoidetaan tänään.

Illalla kävimme vielä syömässä yhdessä lempiravintoloistamme, Sellon Basessa. Ei mitään terveysruokaa, mutta eihän sen aina tarvitse ollakkaan. Kaverimme oli myös sattumoisin töissä, ihana vaihtaa kuulumisia. Ihanaa palvelua sekä ruokaa, NAM! Kerkesin juomaan puolikkaan valkoviinilasillisen kunnes kroppani antoi syytä lopettaa. Aloin saamaan alkoholipunotusta koko kaulan alueelleni. Ei se varmastikkaan vaarallista eikä kivuliasta ole, mutta näyttää kamalalta. Onko se kehon tapa näyttää ettei ole tottunut enää alkoholiin vai joku allergia? En tiedä.

Ruuat massuun ja jatkamaan. Edessä oli vielä suureksi luultu ystävän muuttoprojekti, joka osottautuikin muutamiksi säkeiksi ja laatikoiksi. Piece of cake! Rauhallisissa merkeissä siis juhlittiin.

Tänään illalla mennään nauramaan vatsalihakset kipeiksi Sami Hedbergin shown! Jee! Treenin jälkeen edessä juhlasiivousta (haha!) ja toivottavasti ystäviä. Nyt on kuitenkin aika mennä, jotta koko päivä ei mene salilla! Järkkäri mukaan ja olkapäätreeni-kuvat tulee otettua! ;)

Eilisen fiiliksiä:

xxo,
Janina
PS.
Kattokaa mitä sain Mikolta lahjaksi! Nyt ei tarvii kantaa puhelinta enää treeneissä mukana, JEE! 

Yksi ajatus artikkelista “Syntymäpäivän huumaa

  1. Anonymous sanoo:

    hyvää synttäriä täälläkin <3 oli ihana puhuu toivottavasti oli mahti loppupäivä <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: