Kehonpuhdistusta viikko takana

Kehonpuhdistuskuuriani on nyt viikko takana ja eroa viikontakaiseen oloon on. Tosin takana on myös saman verran herkutonta, varmasti vaikuttaa jonkin verran.

Ruokavalio on itselläni puhdas. Vihanneksia, marjoja ja hedelmiä päivittäin. Riisiä tai pastaa. Kaikki ruoka maustetaan itse jne. Joten en ole hirveämmin muutellut tottumuksia. Ainut mitä olen rajoittanut on kahvin juontia yhteen, ennen treeniä juotavaan, kupilliseen. Ongelmaa tämä ei sinänsä ole tuottanut, koska treenaan lihaskunnon yleensä aamuisin joten saan samalla kupillisella aamu- sekä treenikahvin. :)

Veden juontiin olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota sillä sitä poistuu kovalla tahdilla. Eikä tosin haittaa sillä aineenvaihdunta on saanut myös potkua. Itselläni on erittäin hyvä olla. Vaikka painan neljä kiloa enemmän kuin lopettaessani kuuden viikon dieetin lokakuussa, on oloni todella hyvä. Lihasta on tullut ja mimmi kiinteytynyt. Vaatteet eivät purista kuten joulun jälkeen ja muutenkin hymyilyttää tältä kannalta. En ole kiinteytynyt tämän kuurin auttamana, kehonpuhdistukseni ei ole laihdutusta vaan tarkoituksena kropan tasapainoitus ja juurikin puhdistus.

Viikko tosiaan vasta kuuria mennyt, kolme edessä. Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta tähän asti olen erittäin tyytyväinen. :)

Miten teidän vuoden ensimmäinen viikko rullasi? Flunssa on kauheasti kiertänyt, iskikö teihin?

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Kehonpuhdistusta viikko takana

 1. Anonymous sanoo:

  Nonii detox-kuuria kehissä!

  Tykkää

 2. EmAn sanoo:

  Vihdoinkin pääsin tällä viikolla aloittamaan treenit sairastelun jälkeen.Nyt kun vielä saisi uudelleen tuon ruokavalion kohdalleen. Olisi kiva kokeilla jotain erikoisempaakin tai kieltäytyä kokonaan jostain asiasta X, mutta en vaan tiedä että mitä ja mistä ja miten.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ihana kuulla että flunssaoireilu on loppunut, sitä on todella paljon liikkeellä nyt. Olen miettinyt samanlaista juttua koko vuodeksi, niiin että kuukausi kerrallaan olisi ns joku ”haaste”. Nyt oli detox-kuuri kokeilussa, saa nähdä mitä keksin helmikuuksi. Kuulisin mielelläni minkälaiseen päätökseen päädyt. :)

   Tykkää

 3. Aikku sanoo:

  Miten kuurisi jatkui, olitko tyytyväinen? Mitä muutoksia oli 30pv:n jälkeen voinnissa? Aloitin eilen vastaavan kuurin. Tuntuu ainakin suoli vilkastuneen näin 12 tbl:n jälkeen jo.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: