Hieman tyhmempi ensiasunnonomistaja

Pirteätä alkanutta viikkoa!
Täällä kirjotan hieman vähempi viisaana, nimittäin kolmas viisaudenhammas napattiin tänään irti! Tunnin verran puserrettiin sitä irti, kärsivällisenä silmät ummessa hengittelin läpi operaation.
Mistä tiedän että olen siunattu maailman ihanimmalla kummisedällä? Sillä, että neljän puudutuspiikin ja pitkän väännön jälkeen hän ei miettinyt leukaluunleikkausta vaihtoehtona, koska se pitäisi minut pois salilta noin kaksi viikkoa kahden päivän sijaan. Ei vaikka se olisi tehnyt operaatiosta todella helpon. Eli iso iso kiitos sinne vielä! Noora! Kun luet tämän, heitä pelko pois! Elämä helpottuu kummasti eikä sattunut! ;)

Aamulla nousin väsyneenä, olihan salille päästävä ennenkuin liikuntakielto iskisi! Jalkatreeni ei sujunut pätkän vertaa, joten jätin mavet ja yhden jalan kyykyt suunnaten kuntopyörän luokse. Polkaisin sitten kovilla vastuksilla pään punaiseksi ja kun reidet alkoivat nipistelemään kuvittelin Sadun (Fitfarmin PT) viereeni vaatimaan lisää. Hehe, kyllä auttoi – ainakin vähän. Lopuksi vielä hieman hyppyjä, joita pitäisi oikein urakalla tehdä ponnistusvoiman takaisin saamiseksi.

Loppupäivä meneekin levätessä, venytellessä ja meidän asuntomme remonttia suunnitellessa! :)
Yksi unelmistani on oikeasti nyt totta, kauppakirjat allekirjoitettu ja me omistetaan asunto! Wau!

Tosiaan treenit on nyt pannassa, mutta yritän tämän ajan käyttää venytellen ja lihaksia lepytellen. On sitten entistä enemmän virtaa ja intoa keskiviikkona palata vääntämään selkä-hauista! :)

xxo,
Janina

Kuvassa aamuterkut hammaslääkäristä.

2 ajatusta artikkelista “Hieman tyhmempi ensiasunnonomistaja

 1. Anonymous sanoo:

  hei, vähän tähän postaukseen liittymätön kysymys,mutta voisitko antaa neuvoja lihaslämmittelyjä varten? itse olan vasta vähän aika sitten salilla aloittanut enkä tunnu löytävän sopivaa tapaa alkuveryttelylle. Olen yrittänyt pyöräillä mutta mulla tulee polvet kipeiksi tosi äkkiä. Entä mistä tietää että on lämmitellyt tarpeeksi? varsinkin näin kylmällä ilmalla kun salille vihdoin pääsee tuntuu että pitäisi mennä saunaan saadakseen lihakset lämpiämään.ja onnea ensi asunnosta, pitä sitten kuvia kun remontti on valmis :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Lämmittelyvaihtoehtoja on muutamiakin. Hyppynarulla hyppiminen, juoksumatolla reipas kävely/hölkkä, crosstrainer, myös venyttely ja nivelin lämmittely (olkapäiden, nilkkojen, ranteiden pyöritys..) ovat hyviä vaihtoehtoja. Itse lämmittelen 5-10 minuuttia. Lämmittelyn aikana olisi hyvä tulla pieni hiki, joka on myös itselleni merkki hyvästä lämmittelystä. :) Teen myös ennen jokaista liikettä, lämmittelysetin. Eli jos ohjelmassa lukee syväkyykkyä 4 settiä, teen yhden setin pienillä painoilla löytääkseni liikeradat ja lämmittääkseni lihaksia kovaan suoritukseen. Sen jälkeen tekisin 4 kovaa settiä. Toistan saman jokaista liikettä ennen. :)Toivottavasti vastauksestani on apua. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: