Monday’s Pep Talk

Näin se uusi viikko taas alkaa, treenit kovenee, dieetti tiukkenee ja loma lähenee. Tällä hetkellä kuitenkin makaan sohvalla kiedottuna peittoihin ja tyynyihin. Sain eilen illalla kovan pahoinvointi kohtauksen, joka ei yli 10 tunnin yöunillakaan helpottanut. Lepoa vain, vaikka kuinka ärsyttäisi.
Pikkuveljeni lähetti minulle vähän aikaa sitten linkin videoon, jonka aion nyt jakaa teidän kanssanne. Aivan mahtava mietteiden herättelijä ja alkuviikon tsemppaaja! 

Näinhän se on. Do something awesome today! Oli se sitten oven avaus tuntemattomalle, aamupalaa kumppanille, hetki itsensä kanssa rauhoittuen tai ___. Se mikä ilahduttaisi sinua, ilahduttaa varmasti jotakuta toistakin. Pienillä teoilla saamme tuotua hymyä, iloa ja jaksamista muille.
xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Monday’s Pep Talk

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: