Kiireinen, mutta kiitollinen

Iltaa matsin jännittäjät ja muutkin lukijat!

Täällä on ollut pitkä päivä takana, aamu starttasi hieman pöhnäisesti. Olen ollut todella pettynyt omaan kirjoitustahtiini. Tällä hetkellä on monta rautaa tulessa ja silloinhan on taottava. Lisätään tähän soppaan vielä eilen alkanut keittiöremontti, niin aika väsynyt mimmi kellahtaa öisin liian lyhyille yöunille. 
Tosiaan, eilen vihdoin saimme luvan startata pitkään suunnitellun ja halutun keittiöremontin. Aamusta startattiin purkamalla vanha 80-luvun, hyvin palvellut, keittiö pois, romujen roudaus kävi hyvästä alkulämmöstä päivän yläkroppatreenille. Hyöty on otettava kaikesta irti! 
Tällä hetkellä meillä on kahvinkeitin sohvapöydällä, mikro työhuoneessa, uuni olohuoneen lattialla sekä jääkaappi vaatehuoneessa – tervetuloa kokkaamaan! :) 
Olen todella innoissani remontista, nimittäin tuo keittiö tulee olemaan törkeän makee! Tilattiin se Italiasta ja vihdoin viime viikolla saimme sen Suomeen. Kuvia saatte toki näkyviin tänne kun se on valmis – eli viimeistään ensi viikon lopussa. Innoissani kyllä, mutta hieman jännittää – nimittäin miten pidän dieetistäni kiinni kun ainoat kokkausvälineet ovat vedenkeitin sekä mikro? Tekosyitä ei tietenkään ole vaan esimerkiksi toissapäivänä kokkailin ruokaa kunnolla valmiiksi. Kananmunia keitettiin isoja kattilallisia, salaattia tehtiin isoja kulhollisia ja vihanneksetkin paistettiin valmiiksi. Tonnikalapurkkeja on vaatehuoneen hyllyllä melkoinen pino ja protskupatukkavarasto on täytetty. ’

Onko teillä ruokavinkkejä, jotka eivät kaipaa suurempia kokkailuja? Entäs mikrossa valmistettavia ruokia? Mikromunakasta olen miettinyt, mutta miten se mahtaa toimia? Vinkkejä vaan kommenttiboksiin! 

Jos ruuanlaitossa on tarvittu valmisteluita, vielä tärkeämpää on ollut treenien aikatauluttaminen casting-tilaisuuteen asti. Jalat saavat kyytiä kolmesti viikossa, joten treenien oikein sijoittaminen vaatii mietintää sillä niille on järjestettävä aikaa palautua. Työt on hoidettava, pitkiä päiviä onkin edessä joten saa nähdä miten nukkumiseen jää aikaa. Se kuitenkin on äärimmäisen tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. 
Kokosin kalenterin, ruutupaperin ja treenilistan pöydälle alkaen sumplimaan. Ruutupaperille vedin tukkimiehen taktiikalla viivoja aerobisen, salitreenin, venyttelyiden ja rappustreenien kohdille: kuinka monta treeniä kutakin pitää tehdä ennen ensi sunnuntaita. Sitten työvuorojen ja muiden menojen ympärille rakensin ohjelmaani. Aikasilta herätyksiltä ei voi välttyä, mutta iltatreenejä yritän välttää joten mahdollisuus aikaseen nukkumaan menoon on – teoriassa. 
En vieläkään voi oikein uskoa että kutsu semifinaaliin tuli. Jokainen päivä tuntuu lisäävän perhosia vatsaan ja jännitys alkaa olemaan suuri. Kiireisten päivien hyvä puoli on etten kerkeä miettimään ja yliajattelemaan juurikaan tulevaa. Keskittyminen omaan tekemiseen on huipussaan. Ei auta miettiä mitä muut tekevät tai eivät tee. 
Ainoa mikä kiusaa omaa mieltä on tämän hetkinen turvotus, mikä viittaa tuleviin kuukautisiin. Toivottavasti myös tulevat, tiukalla ruokavaliolla kun saattaa henkilöstä riippuen jättäytyä pois. Tätä ongelmaa itselläni tähän asti ei ole ollut eikä toivottavasti tule olemaankaan.

Vaikka päivät ovat pitkiä ja välillä erittäin puuduttavia, nautin elämästä. Yritän löytää päivistä positiivisia asioita ja kyllähän niitä helposti löytyy kun ottaa muutaman hetken omaa aikaa miettimiseen. Monesti olen sen aikaisemminkin sanonut, mutta Miko pitää minua pystyssä. Tänäänkin töistä päästessäni oli kauppareissun aika, ruokaa piti mennä laittamaan Mikon vanhemmille ja oma energiataso nollassa. Herra päätti laittaa niskatyynyn pääni alle, telkkarin auki ja kehotti nukkumaan. Hän itse käppäsi keittiöön ja valmisti tarvittavat ruuat. Syitä hymyyn? Kyllä!


Kuva lainattu

Elämämme onnellisuus on omissa käsissämme, voimme vaikuttaa siihen ja tehdä päätöksiä, jotka siivittävät positiivisiin aaltoihin. 

Huomenna edessä on aamulenkkiä sekä elämäni ensimmäinen Jätemäen porrastreeni. Hapottaa jo valmiiksi. Kiitos Satu. Kyllä sieltä tuli sellainen treeniohjelman päivitys, että oksat pois. Porrastreenistä lisää myöhemmin, Miko lähtee kuvaamaan sekä ottamaan aikaa kierroksistani.

Eiköhän jatketa viimeisen Suomi-Venäjä matsin erään! Saa nähä onko kotikatsomon porukalla ääntä enää huomenna. ;)

Jänniä paikkoja! Rentouttavaa iltaa ja ihanaa viikonloppua!

Ensi viikolla tulossa puisto-rengastreenikokeilu fiiliksiä!

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Kiireinen, mutta kiitollinen

 1. Essi sanoo:

  MIKROSSA KUOLEE KAIKKI RAVINTOAINEET :(((

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Niin kuolee, siksi mä en sitä koskaan käytäkkään! Tää nyt on vaan hankala tilanne, mutta kananmunia on nyt kaks kennollista keitettynä jääkaapissa, katotaan mihin niillä pärjätään! ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: