Viikonlopun asenne video

Hei!
Oma latautumiseni on hyvässä vauhdissa. Vastoinkäymisiä on tullut tällä viikolla aikalailla vastaan, mutta pikkuhiljaa niidenkin yli ollaan pääsemässä. Aamulenkkien tärkeys on korostunut oman henkisen hyvinvointini kannalta. Saan paljon paremmin ajatuksiini selkoa kun musiikki pauhaa korvissa ja juoksen raittiissa ilmassa. Voisin sanoa olevani omassa pienessä kuplassani, irtonaisena muusta maailmasta. 
Kaksi päivää aikaa antaa kaikkensa, laittaa kaikki likoon. Enää ei isoja fyysisiä muutoksia kerkeä tekemään, joten tärkeintä on nyt keskittyä omaan asenteeseen. Fiilikseen, jolla menen tuomareiden eteen. 
Alla oleva video kuvaa melko hyvin omaa tekemistäni. ”Success is a Journey” – tuloksien eteen pitää tehdä töitä. Pitää rakastaa ja nauttia siitä mitä tekee. Puskea läpi muurien ja oppia tykkäämään oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemisestä. Sitä kautta tulee kehitys, sitä kautta tulee onnistumiset ja sitä kautta päästään tavoitteisiin. 
Mahtavia treenejä ja rentouttavaa viikonloppua!
Peukut pystyyn, että sunnuntaina pääsen kiljumaan ilosta ja itkemään onnesta!
xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Viikonlopun asenne video

  1. -V- sanoo:

    Super paljon tsemppiä! Ja kiitos jatkuvasta positiivisuudesta, piti yksi aamu oikein ahmia näitä postauksia putkeen kun tuli niin hyvät vibat!:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: