Unelias Onttous @ Green River

USA perheeni toinen autoista hajosi kesken ajon. Olimme muutaman päivän melkoisessa pattitilanteessa, kunnes monien mutkien kautta päädyimme vuokraamaan auton loppuajaksemme Utahissa. Auton haun jälkeen pakkasimme kamat ja otimme suunnan kohti Utahin helmeä – Arches National Parkia. 

IMG_3198

IMG_3200

Olemme tuolla reitillä vieläkin, päätimme yöpyä parisenkymmentä mailia turistirysästä – Green River nimisessä kylässä. Kylän läpi menee vain yksi katu, Main Street, jonka molemmilla puolilla makaa konkurssiin menneitä yrityksiä sekä ne, jotka vielä pysyttelevät hengissä kilpailemalla vähäisistä asiakkaistaan. 

Emme olleet katsoneet etukäteen majoituksia, sillä meinasimme ensin nukkua automme takaluukussa. Hehe. Miten niin koitetaan säästää? Kaipasimme molemmat kuitenkin suihkuun eivätkä motellit näyttäneet ulkoapäin kalliilta. Kurvasimme kolmen eri motellin toimistoille utelemaan hintoja. Ensimmäinen motelleista tarjosi $56/yö ja toinen $48/yö. Kolmannen, Sleepy Hollow nimisen motellin, tienvarsivalotaulussa luki BEST RATES – jota ne muuten todella olivat: $39/yöltä. Muistattehan siis vertailla ! 

IMG_3183

 

yhdistetty

IMG_3187

Olemme ajaneet kylän läpi noin kolme kertaa, osaamme paikat kohta kuin omat taskumme! Olen monen vuoden ajan pitänyt räsäisistä taloista ja varsinkin tienvarsikylteistä – juuri niistä Jenkki-leffojen vanhoista bensiksistä ja kotoisista dinereista. Olemme myös huomanneet, että don’t judge the book by its cover pitää tasan paikkansa. Tänne ajaessa pysähdyimme meksikolaisen ravintolan eteen, se ei näyttänyt viehättävältä mutta ainakin sen edessä oli muutama auto. Los 2 amigos – kuinka meksikolainen nimi? Ravintolan menu on laaja sekä halpa, kuten kaikki ruoka täällä päin! Jos pidät meksikolaisesta ja matkustat Utahissa, suosittelen poikkeamaan! Ravintola sijaitsee 353 South Highway 55, Price, Utah. Nam! 

Huomenna aamusta nappaamme eväämme ja lähdemme vaeltamaan luonnonpuistoon. Olen ollut Utahissa neljä kertaa enkä ole aikaisemmin jostain syystä päässyt nauttimaan sen parhaimmista helmistä. 

IMG_3177

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: