Täyttä tulitusta

Mustelmia, maassa mönkimistä, suojaantumista, pää kolmantena jalkana juoksemista. Täyttä tulitusta asenteella all for one and one for all. Näitä asioita pyörittelin mielessäni maananataina bussissa istuessani. Olin matkalla Jätkäsaaressa sijaitsevaan Sissoksen paintball-bunkkeriin! Itsekseni myhäillessä kerkesin käydä monet skenaariot läpi kuinka adrenaliinin vallassa kuula-aseen kanssa juostessa väistelisin muiden ampuja. Rätätätätää.

Photo 18.8.2014 18.15.44

Ei se sitten mennytkään niin. Pakarassa komeilee täydellisen pyöreä mustelma sillä en ollutkaan riittävän nopea suojaantumaan – tai se toinen oli vain minua rohkeampi noustessaan muurin takaa yhtäkkiä juosten ampumaan vastustajiaan. Nokkela mies. Oma liikkumiseni oli hieman tahmeaa kiitos sekä lauantaina että sunnuntaina tehtyjen jalkatreenien. Ei ollut helpointa kyykkiä ja yrittää pitää pokerinaamaa.

Photo 18.8.2014 18.20.35 Photo 18.8.2014 18.29.25 Photo 18.8.2014 19.27.22

Kyseessä oli siis entiseen bunkkeriin rakennettu paintball-kenttä, jonka esteinä ja suojina toimivat ilmatäytteiset tolpat ja muurit – niissä voikin sitten tehdä coolit pyörähdykset, action-leffojen auton konepellin yli pyörähtämisen tapaan, sillä ne eivät kaadu. Asettakin on helppo käsitellä, kyllähän meistä jokainen on vesipyssyä junnuna pumpannut! Sama taktiikka toimi näissä kiltemmissä aseissa, joihin sai ladattua (vain) 15 panosta. Toisaalta, se lisäsi räiskinnän taktikointia koska jos lippaasi tyhjenee olet ulkona pelistä. Jokaisella liipaisulla oli siis isompi merkitys ja näin pelikin oli miellyttävämpää sisäkentällä.

Puolentoista tunnin pelaamisen jälkeen ryhmä oli täynnä hymyä (tosin oli jo ennen matsin alkamistakin) ja hikeä. Noin viiden minuutin pituiset erät pitävät huolen ettei kukaan ehdi kylmetä – tää laji menee varmasti treenistä! Se osuikin itselleni loistavaan saumaan startaten minun palautteluviikkoni. Pelaamisen jälkeisestä palautumisesta ei olisi voitu pitää parempaa huolta, sillä Green Streetin masterchef Heidi oli loihtinut ehdottomasti parhaimman makuista, suussa sulavaa, basilikasuklaa-raakakakkua!

photo 3 (1)

Bussissa kotiinpäin körötellessäni innokkaat puhelut saivat niin äitini kuin miehenikin. Nyt suunnitellaan päivä jolloin mennään porukalla pakko päästä uudestaan! Kuinka loistava aktiviteetti tulevan talven pimeille päiville?

Kiitos Green Street ehdottomasti elokuun päräyttävimmästä setistä!

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: