Why so serious?

Somistaja on sairaslomalla. On sinun vastuullasi hoitaa myymälän ulkonäköä. Siirrät paitoja seinältä kassan viereen viikattaviksi. Jäljellä on enää kaksi väri ja luotat itseesi, pystyt kyllä kantamaan nuo paidat myymälän poikki yhdellä kertaa. Otat sylin täyteen ja astut eteenpäin. Räsähdät keskelle myymälän käytävää – etuovien eteen. 

Muutaman viikon takainen töihin paluu ei sujunut kommelluksitta. Jo aikaisesta aamusta alkaen kolhin itseäni ja työkaverinikin tuli tarjoamaan kypärää kolinan sekaan – ”kuulostaa siltä että tarvitsisit tätä”. Enköhän juuri hänen eteensä paitojen kanssa rämähtänyt. Istuin maassa nauraen. Miten joku voi olla näin kömpelö?

Itselleen pitää osata nauraa. Elämä ei ole niin vakavaa. Kaikki mokaavat ja nolaavat itsensä välillä (minun tapauksessani usein!). Ehkä sen takia naurankin niin paljon. Heh. Nauraminen on vapauttavaa. Tuntuu, että nauramalla pystyy kuittaamaan nolommatkin tilanteet. Sinun nauraessa annat kuin luvan toisillekin nauraa sinun kustannuksellasi – nolosta tilanteesta tulee humoristinen, hauska ja kevyt.

download

Minun asenteeni laitettiin testiin New Orleansissa, joko nousisin mekaanisen härän selkään nolaamaan itseni tai menettäisin yhden mahtavimmista mahdollisuuksista kokeilla asiaa, jota olen halunnutkin kokeilla monen vuoden ajan.

Tuona samana päivänä olin aloittanut aamuni tiputtamalla puuterini kiireessä laattalattiallemme – päreiksihän se meni. Siivous oli mahdotonta, sillä puuteri menee enemmän rikki siihen koskiessa. Bussiin istuessa huomasin työavaimieni olevan kotona ja olin menossa ensimmäisenä töihin – jes! Töiden jälkeen salille kävellessäni muistin ettei minulla ole meikinpoistoliinoja, joten suuntasin kauppaan. Kassalla havahduin faktaan: lompakko on työavaimien vieressä kotona. Huumori meinasi loppua kesken, sillä päivä ei ollut kunnolla edes startannut. Onnekseni myyjä oli tilanteessa mukana ja kerrottuani päivästäni, nauroimme molemmat. Tilanteesta jäi hyvä fiilis ja voitte arvata, treenikin kulki vaikka valuneet ripsarit saivatkin itseni näyttämään melkein hakatulta.

Minun kommelluksiani voi seurata instagramissa @msbottom.
Naurun täytteistä viikonloppua!

xxo,
Janina

 

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: