Pikaiset hymyt

Viikonloppu vierähti juostessa, nauraessa, tsempatessa ja nauttiessa elämästä. Oon monesti viime viikkojen aikana ihmetellyt miten olen juuri tässä pisteessä. Miten paljon elämä antaakaan takaisin kun avaa mielensä ja sydämensä sekä tekee hymyillen töitä asioiden eteen. Tuntuu, että yhden oven sulkeutuessa monta uutta avautuu.

Paljon on taas suunnitelmia ja unelmia kipinöinyt. Nyt on aika ottaa 120 prosentin focus tuleviin kuuteen kuukauteen. Ymmärrättekö, six months out! Kääk! Viikonloppu valoi uskoa itseeni ja mahdollisuuksiini. Olen saanut ympärilleni niin upean ja tukevan ihmispiirin, että tekisi mieli halailla heitä jokaista kokoajan. Kiitos.

IMG_7066

Alkanut viikko on tenttiviikko, mutta silti olen saanut kalenterin täyteen. Fitness Expo -postaus on jo viritteillä mutta halusin kovasti tulla sanomaan moikat jo nyt! Sormet syyhyää kirjottamaan, mutta työt kutsuvat. Kuulisin teidän kuulumisianne mielelläni!

Olitteko te katsomassa Lahdessa viikonlopun meininkejä? Ja mitä kaipaisitte blogiltani tulevaisuudessa?

xxo,
Janina

PS. Mitens nuo pöksyt tuossa kuvassa? UNELMAT jalassa ja törkeän siistit! Love ’em.

Avainsanat:

6 ajatusta artikkelista “Pikaiset hymyt

 1. Pauliina sanoo:

  ihan mageet pöksyt !! :D mistä löytyy tuommosia !

  Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Housut!!! <3

  Tykkää

 3. hannele sanoo:

  Oli kiva nähdä sua messuilla!! Kiitos avusta, oon alkanut jo rustaamaan sähköpostia, mutta vielä pitää ottaa kuvat…
  Oot kyllä niin energinen pakkaus, mitä blogikin antaa ymmärtää :)
  Niin, ja kysyit, mitä kaivataan blogilta tulevaisuudessa, niin peljon postauksia treeneistä, syömisestä, tuntemuksista, muutoksesta kohti kisoja. Myös postaus ”Olipa kerran…” oli mielenkiintoinen. En tiedä meneekö sun mielestä liian henkilökohtaiseksi, jos avaat enemmän taustoita seiltä havahtumisen ajoilta?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hei sinä ihana!
   Just alkuviikosta mietin, että pöhkönä en tajunnut kysyä mitään tietoja miten sut saa kiinni, jotta pysyn kartalla sun menosta! Loistavaa siis, että kommentoit! Oli mahtavaa olla avuksi, tulla pehmustamaan keskustelua. Itselleni niinkin pieni asia voi avata toiselle isompia ovia ;) Jee! Kerrothan sitten minkälaisia päätöksiä teet! :)
   Hyviä toiveita, joita varmasti tulen toteuttamaan! Katsotaan miten saisin itseäni ilmaistua tuolta vuosien takaa, laitetaan se ainakin muhimaan jos ei muuta.
   Kiitos!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: