Tankkauspäivän feast

Hiilarit. Monen rakkaat viholliset. Niiden kanssa väännetään kättä siitä ovatko ne hyvästä vai pahasta.

O

Ateria 1; aamupala

Toissa sunnuntaina ne olivat hyvästä. Todella hyvästä. Ainakin itselleni. Nimittäin pidin dieetin ensimmäisen hiilaritankkauksen. Tätä ennen olin syönyt jouluaattona vapaasti. Nyt tankkauspäivälle oli asetettu raamit, joiden sisällä pystyin fiksaamaan itselleni herkullisimmat kombot. Seitsemän ateriaa, noin 500 g hiilaria. Proteiineja ja rasvoja syödään minimaalisesti, jotta hiilareista saadaan suurin hyöty irti.

O

Ateria 2; välipala

O

Ateria 3; lounas

Tiedän kyllä miksi hiilaritankkauksia pidetään ja mitä niillä haetaan. Jonkin aikaa matalilla hiilareilla mentyä, tankkauspäivänä syödyt hiilarit täyttävät glykogeeni-varastot ja antavat näin potkua tuleville viikoille. Itseäni mietityttää, kuinka pystyisin itse havaitsemaan toimiko tankkaus halutulla tavalla? Painon ei pitäisi sen seurauksena juurikaan nousta, mutta oma kroppani toimi hieman oikutellen muutamat jälkeiset päivät. Panostaen veden juontiin kroppa on palannut toimimaan ja kiristynytkin.

O

Ateria 4; välipala

O

Ateria 5; päivällinen

Viime viikko oli voimaviikkoni ja hiilarit toivat hieman enemmän puhtia treeneihini. Edellisviikon tapaan treeniin on joutunut todenteolla keskittymään jonkinlaisen flown löytämiseksi. Tuntuma löytyy nopeasti sillä olen panostanut lämppä-settien tekemiseen. Teen liikkeestä riippuen tehdä 1-3 settiä kevyemmillä painoilla ennen itse ’työsettejä’. Treeneissä kuluu enemmän aikaa, mutta näin pystyn samalla pitämään kroppani paremmassa kunnossa ja (toivottavasti) välttymään loukkaantumisilta.

O

Ateria 6; välipala

O

Ateria 7; iltapala

Tankkauspäivä palautti myös ripauksen vekkuli-minua takaisin ja olenkin vipeltänyt, höpöttänyt ja laulanut melkein katkeamatta. Muutaman treenin lopuksi, viimeisten sarjojen aikana olen alkanut nauramaan. Kontrolloimattomasti. Ilman syytä. Noina hetkinä en vakuuta ketään intensiivisenä salillakävijänä. Toivon kuitenkin, että nämä tunteet pysyvät mukanani koko dieetin loppuun asti. Mielummin naureskelen voimien loppuessa kuin saan turhia itkupotkuraivareita, niitä ei ole vielä ollut yhtäkään. Mielestäni. Mikolta saa varmasti erilaisen vastauksen. Heh.

Nauravaa viikonalkua!

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , ,

2 ajatusta artikkelista “Tankkauspäivän feast

 1. ninni sanoo:

  Heiii! mitä kuuluu, missä mennään? uusia postauksia odotellaan kovasti :D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Ninni!

   Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä. Postaukset ovat jääneet todella todella kovan kiireen vuoksi, pikkuhiljaa helpottaa joten pystyn keskittymään bloginkin puolelle enempi. Toivottavasti jaksat vielä odotella! ;) Instagramissa oon kuitenkin aktiivinen, @msbottom !

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: