HUOMENTA !

Oletteko suuntaamassa messuille tänään? Tai sunnuntaina? Mä jatkan vielä tänään messuilua, tulkaa siis vetämään hihasta! Tykkään messuista suurimmaksi osaksi ihmisten tapaamisen takia, eilenkin etenemisemme oli hidasta sillä tuttuja kasvoja näkyi hurja määrä – ihania hymyileviä sellaisia! Kiertäessämme eilen löysimme kiinnostavia uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia. Myös sellaisia, mitkä eivät osuneet meidän kiinnostuksenkohteisiin, mutta osastoilla pyöri hurja määrä innostuneita – täältä todellakin löytyy kaikille jotain!

FOODIN

Löysin lempipaikkani jo torstaina. Instagramista. Foodinin pisteeltä löytyy seinällinen herkkuja, inka- ja mulperinmarjoja, raakasuklaakuorrutteella ja plainina. Voit kasata oman Trailmix-sekoituksen lemppareistasi. Psst! Taatelit on älyttömän tuoreen pehmeitä ja herkullisia! Foodinilta löydät myös vähän parempaa pullaa. 

Pic by Jaana T.
Pic by Jaana T.
Pic by Jaana T.
Pic by Jaana T.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GINGER PARTY

Inkivääri, rakastatko vai vihaatko? Minä rakastan! Uusia tuttavuuksia, luultavasti keittiömme tulevaisuudessa eniten käytössä olevat tuotteet! Käykää antamassa flunssalle kyytiä inkiväärishoteilla!

IMG_0508
Pic by Jaana T.
IMG_0503
Pic by Jaana T.

SAVSE

HERKULLISIA raakasmoothieita. Ja siemennäkkäreitä!

IMG_0559
Pic by Jaana T.
Pic by Jaana T.
Pic by Jaana T.

DABBA

Miltä kuulostaisi siankärsämökasvovesi? Melkoisen kummalliselta. Dabba tarjoaa kukkais-, kasvovesiä – suihkutettavassa muodossa. Sopisi minulle, hieman laiskalle kauneustuotteiden käyttäjälle. Tälle tiskille palaan itsekin tänään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

HIPANEMA

Tykkään koruista. Ne ovat nättejä, kimaltavia, innostavia – tekevät asusta kuin asusta upean. Olen itse hiukan huono niitä käyttämään, mutta opettelen. Hipaneman käsikorut lumosivat sekä minut että Jaanan. Käykää katsomassa, ja löytämässä omanne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nähdään messuilla!

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

3 vastausta artikkeliin “I L O V E M E”

  1. maiju avatar

    Ihania noi Hipaneman korit! <3

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Eikö ! Tykästyin pahasti :) Käy ihmeessä vilkasemassa jos messuuille oot menossa!

      Tykkää

Jätä kommentti