SELLUKRIISI & DIY SELLULIITTIHOITO

SOS. Sellukriiiiisi on iskenyt. Hieman noloa myöntää – pieni kesäkriisi alkaa olemaan käsillä kun on tullut mietittyä lämpenevää säätä ja pikkuhiljaa keveneviä vaatteita.

Ihan itseäni saan syyttää tai oikeastaan, kantaa vastuun teoistani. On hieman hankalempaa katsoa itseään peilistä ja todeta, että sen saa mitä syö ja tekee. Varsinkin kun tiedän miten syödä ja liikkua.

Janina Pohja, Fit Times, selluliitti, selluliittihoito, kuorinta, DIY

Muutaman päivän päästä tulee vuosi siitä kun kipusin kisalavalle, ihan kivassa kunnossa – ylpeänä itsestäni. Sitten tuli elämä, otti kädestä kiinni ja johdatti seikkailuihin, jättäen treenit sekä reverse dieetin taka-alalle. Kroppa ei ollut samalla tavalla valmis niihin yöttömiin öihin kuin pääkoppani ja tässä nyt seison, sellureisineni.

Mennyt vuosi on kasvattanut ihmisenä, olen keskittynyt elämään ja koittanut löytää oman tasapainoni maailmassa, treenin ja ruuan kanssa. Kauan siinä on mennyt, mutta koko ajan lähestymme sitä kultaista tietä.

Selluliitti tarttuu niin kovasti herkemmin ja tiukemmin kovan dieetin jälkeen. Ai että ärsyttää! Tyhmä pää, kärsivä kroppa. Toisaalta, kroppa voi tällä hetkellä paremmin kuin pitkään pitkään aikaan. Arvostan sitä myös eri tavalla ja vaikka sellusta kriiseilen, koitan muistaa ne painavemmat, positiiviset, puolet.

Vahva ja hyvinvoiva, sellainen olen aina halunnut olla.

Janina Pohja, Fit Times, selluliitti, selluliittihoito, kuorinta, DIY

Nyt olen.

Aion silti hieman kiihdyttää treenaamista, sillä no, tulen varmasti viihtymään itsessäni vielä paremmin. Puhuin kriisistäni Ainon kanssa ja päätin aloittaa kuivaharjauksen, omalla tyylilläni. Mieheni on opetellut käyttämään Pinterestiä ja pinnannut sieltä lukuisia DIY naamioita, kuorintavoiteita ja muita ohjeita. Nappasimme kaikista yksinkertaisimman ohjeen ja aloitimme sen kanssa experimentoinnin sunnuntaina! Alta löydät nopean reseptin selluliitin hoitoon!


DIY SELLULIITTIKUORINTA

2 kauhallista kahvinpuruja
1 kauhallinen sokeria
Loraus oliiviöljyä (kokeilemme ensi kerralla kookosöljyä)

+ extrana: muutamia tippoja E-vitamiinia Kriiseilettekö te? Oletteko löytäneet keinoja, jotka auttavat? Auttakaa naista mäessä! 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: