SE FIILIS, KUN JOUDUT TEEKKARIPILAN KOHTEEKSI

Se fiilis on älytön. Naama punottaa kuin ensimmäisen kesäpäivän jälkeen, suusta kuuluu hermostunutta naurua ja ehkä muutama hiljainen kirosana – varsinkin sen jälkeen kun huomaat että se kaikki on ikuistettu kameralle!

Janina Pohja, teekkaripila, Alpit, Les Deux Alps

Kaksi nuorta miestä saapuivat tavallisena iltapäivänä työpaikalleni, Stadiumiin. Höpöttelivät mukavia ja kysyivät pingispallon pumppua – onko sellainen edes olemassa? mietin. Jätkät olivat kuitenkin niinkin vakuuttavia, että uskoin ja aloin etsimään sitä verkkokaupastamme, väittiväthän he sen sieltä löytäneen. Heidän ajoituksensa oli loistava, sillä olin juuri ollut pari viikkoa pois töistä enkä ollut aivan perillä valikoimamme muutoksista.

Janina Pohja, teekkaripila, Alpit, Les Deux Alps

Viiden minuutin etsimisen jälkeen sain kuulla ettei sellaista ole olemassakaan. Oot joutunut teekkaripilan kohteeksi! Kaksi muuta jätkää lähestyy kamerat ojossa. Ei saatana. Nytkö löydän itseni Facebookista, tuhansien jakojen ja tykkäyksien kohteena olevasta videosta? En onneksi, mutta pääsen kyllä naurun kohteeksi teekkaribileissä, jossa se näytetään kaikille.

Nauroin. Hermostuneesti, mutta aidosti. Pila oli hyvin toteutettu, joten en voi kuin nostaa hattua ja kertoa tarinaa eteenpäin. Itsellensä nauraminen on yksi vahvimmista taidoista mitä meillä voi olla. Se avittaa rentoon olemiseen, itsevarmuuteen sekä ymmärrykseen sitä, ettei mikään moka arvoita meitä.

Janina Pohja, teekkaripila, Alpit, Les Deux Alps

Tuntuu, että nykyisin ihmiset ja asenteet ovat jakautuneet kahteen ääripäähän – niihin, jotka ottavat elämän niin kuin se tulee, rennosti, nauraen, stressaamatta hurjemmin asioista joihin eivät voi vaikuttaa sekä niihin, joille elämässä on tavotteita, tiukkoja sääntöjä ja tarkkaan mietitty, vakava, oma persoona.

Ota rennosti. Naura itsesi kustannuksella, muiden kanssa – annat muille ja samalla saat itsellesi heleämmän elämän! 

xxo,
Janina

Kommentoi postausta!

 

Avainsanat: , , ,

2 ajatusta artikkelista “SE FIILIS, KUN JOUDUT TEEKKARIPILAN KOHTEEKSI

  1. Natalia sanoo:

    Tulipa vaan mieleen tosta viimeisestä lauseesta, että kuulun tavallaan nimenomaan siihen toiseen kategoriaan, ”niihin, joille elämässä on tavotteita, tiukkoja sääntöjä ja tarkkaan mietitty, vakava, oma persoona.” Mutta sen ymmärtäminen on ollut ihan loistava juttu, ymmärtää etten ole ollenkaan ”go with the flow” -tyyppiä, kun stressaan hirveästi kaikesta rennosta tekemisestä, mitä en saa suunnitella etukäteen! :D

    Tykkää

  2. janinapohja sanoo:

    Eikä sillä väliä, vaikka kuuluisitkin jälkimmäiseen ryhmään, mutta ehkä se, että itselleen pitäisi osata nauraa vaikka olisi se tarkkaan mietitty oma persoona, koska se minkälainen kokemus mulla on niin moni esimerkiksi tälläisen pilan kohteeksi jäädessään ottaa melkoisen itseensä eikä uskalla nauraa, myöntää että heh, aika hauska homma :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: