JUHLATARJOILUT BUDJETILLA

Mitä tarjoilisin valmistujaisissani? Miten saisin koottua kokonaisuuden, joka olisi herkullinen ja omannäköinen, mutta myös budjetillisesti järkevä.

Juhlia edeltänyt kiireinen viikko ei antanut itselleni aikaa valmistella tarjoiluja vaan ne syntyivät muutamissa tunneissa perjantai-iltana ja lauantai-aamuna. Olin ajatellut lähteväni perjantaina töistä normaalia aikaisemmin, jotta pääsisin kauppaan ja kotiin siivoamaan. Todellisuudessa pääsinkin lähtemään normaalia myöhemmin.

juhlatarjoilut, mitä tarjoilla, helppoa, nopeaa, halvat tarjoilut, tarjoilut illlanistujaisiin, tarjoilut ylioppilasjuhliin, tarjoilut valmistujaisiin, mitä tarjoilla ristiäisissä, mitä tarjoilla rippijuhlissa, mitä tarjoilla, tarjoiluehdotuksia, tarjoile näitä, herkulliset tarjoilut, Janina Michaela, lifestyle-bloggaja, blogi

juhlatarjoilut, mitä tarjoilla, helppoa, nopeaa, halvat tarjoilut, tarjoilut illlanistujaisiin, tarjoilut ylioppilasjuhliin, tarjoilut valmistujaisiin, mitä tarjoilla ristiäisissä, mitä tarjoilla rippijuhlissa, mitä tarjoilla, tarjoiluehdotuksia, tarjoile näitä, herkulliset tarjoilut, Janina Michaela, lifestyle-bloggaja, blogi

Ennen kauppaan astumista oli aika ruokkia minut sekä tehdä game plan. Istuimme mieheni kanssa Arnoldsin bageleille ja donitseille. Siinä istuessa teimme nopeita päätöksiä. Otetaan riski, kaikki ei välttämättä tykkää, mutta ainakin on minun näköistä!

Halusin maukkaat ja vaivattomat tarjoilut – sellaiset myös kokosimme!

Itsetehtyjä sämpylöitä, hummusta ja mustapaputahnaa. Leivänpäällisiä, siemennäkkäreitä ja riisikakkuja. Punnitse & Säästä -herkkukulhoja sekä raakakakku. Viimeksi mainitut eivät ehkä ole kaikista budjettiystävällisimpiä, mutta tarjoilut olivat kokonaisuudessaan balanssissa. Viisi pellillistä sämpylöitä maksoi noin euron per pelti, kaksi satsia hummusta noin kolme euroa per satsi, mustapaputahna hieman vähemmän. Siemennäkkeihin meni hieman enemmän, lähemmäs 10 euroa, mutta riisikakut löytyivät jo valmiina kotoa.

juhlatarjoilut, mitä tarjoilla, helppoa, nopeaa, halvat tarjoilut, tarjoilut illlanistujaisiin, tarjoilut ylioppilasjuhliin, tarjoilut valmistujaisiin, mitä tarjoilla ristiäisissä, mitä tarjoilla rippijuhlissa, mitä tarjoilla, tarjoiluehdotuksia, tarjoile näitä, herkulliset tarjoilut, Janina Michaela, lifestyle-bloggaja, blogi

Teot puhuvat enemmän kuin sanat; moni tarjottavista loppui ja reseptejä udeltiin. Olimme onnistuneet, isosti! Reseptit tulevat tännekin jakoon, jotta heidän lisäkseen tekin pääsette valmistamaan herkkuja.

xxo,
Janina

JÄTÄ KOMMENTTI

Avainsanat: , , ,

2 ajatusta artikkelista “JUHLATARJOILUT BUDJETILLA

  1. Willis sanoo:

    Oli hyvvvvvääää! <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: