ARJEN SANKAREITA

Jokaisella meillä on heitä elämässämme. Ihmisiä, jotka tekevät muiden eteen asioita ja puskevat kadehdittavalla asenteella ja meiningillä eteenpäin.

Tiedättekö sen henkilön, joka työpaikalla antaa muille aikaa ja auttaa vaikka omakin aikataulu on todella tiukka? Tai hänet, joka on vahva raskaassa tilanteessa? Hänet, joka on ollut puolisonsa tukena ala- sekä ylämäissä? Hänet, joka näkee kaikessa ja kaikissa hyvää luoden sitä myös ympärilleen?

Janina Michaela, Suomi100, juhlavuosi, 100sankaria, kampanja, GreenStreet.fi, kiitollisuus, levitä hyvää, mikä on paras kiitos, Repovesi, luonnonpuisto, Suomen luonto, lifestyle-bloggaaja, Suomen parhaat vaelluspaikat

Esimerkkejä olisi satoja ja tuhansia. Tämä rakas isänmaamme on heitä pullollaan. Milloin viimeksi kerroit heille sankaruudesta? Kiitit asenteesta, hymystä tai vain olemassaolosta?

Olin eilen Greenstreetin 100sankaria -kampanjan lanseeraustilaisuudessa yhdessä Helsingin tunnelmallisimmista kahviloista, Roots Helsingissä. Saimme nauttia upeista sankaritarinoista ja live-musiikista, kahvia ja suussa sulavaa raakakakkua unohtamatta. Kampanjan tarkoituksena on palkita Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi, nimensä mukaisesti 100 arjen sankaria.

Minusta kampanja on äärimmäisen tärkeä. Se olisi tärkeä milloin ja missä tahansa, mutta varsinkin nyt maailman menoa seuratessa. Pommeja, puukotuksia ja muuta karvat pystyyn nostattavaa tapahtuu koko ajan enkä ihmettele useiden sanovan uskon ihmiskuntaan olevan hukassa. Kampanjan avulla saamme levitettyä enemmän hyvää ja muistutettua koko Suomen kansaa kiitoksen merkityksestä.

Janina Michaela, Suomi100, juhlavuosi, 100sankaria, kampanja, GreenStreet.fi, kiitollisuus, levitä hyvää, mikä on paras kiitos, Repovesi, luonnonpuisto, Suomen luonto, lifestyle-bloggaaja, Suomen parhaat vaelluspaikat

Sankareita löytyy ympäri maatamme. Heitä pääsee ilmiantamaan 100sankaria.fi -sivustolta löytyvien ohjeiden kautta. Se on helppoa; nappaa sivulta sähköpostiosoite ja kerro sankarisi tarina tai lisää kuva sosiaalisen median kanavassa #100sankaria ja @GreenStreet.fi. GreenStreet jakaa reilut 10 palkintoa joka kuukausi. Tsekkaa tarkemmat speksit nettisivuilta ja anna sankaritarina jakoon.

Eilisessä tapahtumassa tunnustusta saivat mm. tytär, joka nuorena äitinä on voittanut vastoinkäymiset, opiskelemassa jo toista tutkintoaan ja silti jaksanut hymyillä. Ystävä, yhtiökumppani ja ”toinen puoli”, joka täydentää täydellisesti ystäväänsä eikä lähde vaikeina aikoina pois ja, jonka paras piirre on rehellisyys. Äiti, joka asenteellaan näytti keskisormea syövälle. Tarinoita, jotka saavat silmäkulmat kostumaan ja lämpimän tunteet kehoon.

Janina Michaela, Suomi100, juhlavuosi, 100sankaria, kampanja, GreenStreet.fi, kiitollisuus, levitä hyvää, mikä on paras kiitos, Repovesi, luonnonpuisto, Suomen luonto, lifestyle-bloggaaja, Suomen parhaat vaelluspaikat

Rakkautta sunnuntaihin! 

xxo,
Janina

JÄTÄ KOMMENTTI

PS. On myös tärkeää antaa itselleen tunnustusta sankaruudesta. Syyn ei tarvitse olla Nobel-palkinnon standardien mukainen vaan se voi olla mitä tahansa; jaksoitko työkiireiden jälkeen käydä treenaamassa? Oletko jaksanut olla kärsivällinen vaikka kuinka olisi napsunut päässä? Oletko auttanut tuntematonta tai hymyillyt heille?

Menoani voitte seurata myös Facebookissa, Instagramissa & Bloglovin:ssa.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: