Fitnessmalli, Emmi Lehtomaan, haastattelu !!!

Sunnuntaina Fitnessmalli 2012 -kilpailun voittajaksi kruunattu Emmi Lehtomaa ei voisi olla onnellisempi. Päälle neljän kuukauden täyspäiväinen panostus toi toivotun lopputuloksen.

”Emmi edustaa juuri niitä asioita, mitä fitnessmallilta haetaan. Hän on hyvin ulospäin suuntautunut, erittäin reipas, upea vartaloinen kaunotar, jolle liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat osa arkea.” sanoo kilpailun päätuomari Jutta Gustafsberg.

Tässä Emmin mietteitä finaalin jälkeen.


Onneksi Olkoon Fitnessmalli -kisan voitosta! Miltä tuntui kun Janni Hussi kuulutti nimesi?
Täydelliseltä! Teki mieli hyppiä ilmaan ja huutaa. Sellaista tunnetta mulla ei kyllä koskaan ennen ollut, se kaikki jännitys purkautui onnellisella tavalla! Ihan mahtavaa.Miltä tuntui päästä lavalle kaiken panostuksen jälkeen?
Jännitti aivan mielettömästi. Tunsin sellaista jännitystä, mitä en varmaan koskaan elämässäni ole tuntenut. Finaalipäivään olin panostanut kaikkeni, ja tehnyt niin monta kuukautta joka päivä täysillä töitä sen eteen. Halusin onnistua lavalla ja näyttämään kaiken sen työn, mitä olen tehnyt. Samalla olin todella innoissani päästessäni esiintymään, sekä fiilis oli myös haikea, sillä tuollaista tilaisuutta päästä esiintymään juuri tuon porukan kanssa, ei koskaan enää tule!

Vaikutit tsemppaavan muita vilpittömästi. Minkälainen teidän finaali-porukka oli?
Kyllä. Meillä oli aivan mahtava porukka koko finaaliin matkan ajan. Jokainen tsemppasi toisia ja fiilis porukan keskuudessa oli todella kannustava ja reilu. Sain kisan myötä monta uutta ystävää, joiden kanssa varmasti olemme tekemisissä myös nyt kisan jälkeen. Mulla on jo nyt hiukan ikävä muutamaa ”kilpakumppaniani”.

Aiotko palkita itsesi jotenkin? Miten?
Finaalin jälkeen äidin tekemä pulla oli palkintoni ja annoin myös itselleni luvan herkutella illalla. Paras palkinto kuitenkin on oma peilikuva sekä uudet ihanat ystävät.

Milloin päätit lähteä kisaan mukaan? Miksi?
Todella myöhään. Itseasiassa löysin kisan vasta ihan viimeisinä ilmottautumispäivinä. Löysin kilpailun kun etsin tietoa fitnesskilpailusta ja Fitnessmalli -kilpailun kriteerit luettuani tunsin vahvasti löytäneeni oman juttuni! Lähdin samana iltana lenkille ja aloitin treenin voitto mielessä. Olen myös seurannut aiempien vuosien voittajien Janni Hussin ja Iida-Eveliina Rantalaisen uraa ja pidän heitä todella esimerkillisinä esikuvina.Miten 4 kuukauden kova treenaus ja dieettaaminen vaikuttivat henkisesti?
Dieetillä ollessani ajattelin, että tämähän sujuu helposti. Olin niin päättäväinen dieetin suhteen, etten oikein edes ehtinyt ajatella kuinka rankkaa se henkisesti olikaan. Vasta oikeastaan viimeisten viikkojen aikana aloin huomaamaan dieetin vaikutukset normaalissa elämässä. Tuntui, että aivot olivat vähän kuin jumissa. Pari viimeistä viikkoa siis painettiin läpi hurja tsemppi päällä.

Tuliko rankkoja hetkiä?
Toki mukaan mahtui myös rankkoja hetkiä. Mielitekoja tietenkin oli dieetin aikana, sekä ne hetket kun kaverit lähtivät tekemään jotain ja itse ei pystynyt osallistumaan, olivat tietenkin välillä rankkoja. Loppujen lopuksi näitä oli kuitenkin melko vähän.

Miten pääsit niistä yli?
Pidin tavoitteen kokoajan mielessä. Muistutin itseäni, että olen itse valinnut tämän tavoitteen ja tämä on ainoa mahdollisuuteni voittaa kyseinen kisa. Olin päättänyt jo alusta asti, että tämä vedetään täysillä, sillä Fitnessmalli -finaaliin ei kahdesti päästä. Kun mieliteot vaivasivat, mietin sitä hetkeä päässäni, kun seison Fitness Expossa lavalla ja voittaja julkistetaan: silloin halusin seisoa siellä ja tietää antaneeni kaikkeni.

Kirjoitit blogia matkastasi finaaliin. Mitä blogin kirjoitus antaa sinulle? Aiotko jatkaa bloggaamista?
Se on uusi ihana harrastukseni! Olin jo pitkään ennen Fitnessmalli -kilpailua halunnut alkaa kirjoittamaan blogia, mutta mulla ei oikein ollut kunnon syytä. Nyt kun sellainen tuli, olen ihan innoissani blogini kanssa. Päivittäin mielessäni muhii blogiaiheita ja rakastan sitä hetkeä, kun saan alkaa ajatuksia ruudulle näpyttelemään. Musta on myös älyttömän hienoa, kuinka paljon ihmiset sitä lukevat ja kuinka moni onkaan mulle tullut sanomaan, että blogini innostaa myös heitä treenaamaan. Siis aivan mahtavaa! Sinne haluan kertoa asiat rehellisesti, koska en koe, että mulla on tarvetta esittää blogissani muuta kuin mitä olen. Blogini kirjoitus jatkuu!


Miltä tulevaisuus näyttää? Onko jatkosuunnitelmia?
Fitness -kilpailut kiinnostaa. Mutta ei vielä ainakaan vuoteen ole niiden aika. Nyt painetaan vuosi Fitnessmallina täysillä ja katsotaan mitä tässä vuodessa saan aikaan. Töitä haluaisin tehdä, niin paljon kuin vain mahdollista! Treenaaminen ja terveellinen elämä muutenkin rytmittää elämää jatkossakin, fitnessmallina mun pitää pysyä rantakunnossa läpi vuoden.

Kiitos paljon haastattelusta! Olet varmasti kiireinen tulevana vuotena. Onneksi olkoon vielä ja paljon tsemppiä jatkoon!
Kiitos! Ihanaa jos mun jutut kiinnostavat. Mä haluaisin vielä loppuun tsempata kaikkia, jotka haaveilee ensi vuoden Fitnessmalli -kilpailusta, lähtemään rohkeasti mukaan! Treenaamisen voi jo nyt aloittaa! Vartalon muokkauksen lisäksi kannattaa harjoitella myös esiintymistä ja mallipuolta, jos ne eivät tule luonnostaan. Kannattaa nyt liikkua monipuolisesti ja nauttia liikunnasta! :)
Kuvat ovat Emmin blogista, jota pääsette lukemaan TÄÄLTÄ.
Täältä löytyy Emmin Facebook -fanisivu, ei muutaku peukkuu ylös !

xxo,
J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: