Ruoka-vinkkejä

Teimme toissapäivänä pikkupizzoja. Käytimme pizzapohjana tortilloja, joista tulee ihanan rapeita uunissa! Täytteenä kokonaisesta kinkkupalasta leikattuja suikaleita, anansta, rucolaa ja alla tietysti tomaattia. Päälle hieman juustoa ja helppo, nopea ja terveellinen ruoka on valmis!

Meillä on huono tapa unohtaa syödä aikaisemman päivän left-overit. Pizzoista ylijääneet tortillat ja kinkku makaavat jääkaapin perällä odottaen että keksisimme niille käyttöä. No, tuumasta toimeen ja loihdin itselleni terveellisen välipalan – kananmuna wrapin! Olen näitä aikaisemminkin tehnyt esimerkiksi hyvänä aamupala vaihtoehtona.
Paistoin muutaman kananmunan ja sekoitin kinkun sekaan. Päälle tomaattia, kurkkua ja rucolaa. Ei mausteita tälläkertaa, oli ihana maistaa kaikki maut puhtaina. Valmistusaika taisi olla alle 5 minuuttia ja herkkua oli.

Jääkaapin ja ruokakomeroiden perältä saattaa löytyä yllättäviä aineksia, joita mielikuvituksella yhdistellen valmistaa vaikka kuinka herkullisia aterioita! :)
xxo,
J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: