Noniin, tässä se taas on… dieetin aloitusta edeltävä päivä. Huomenna siis starttaan Fitfarmin Superdieetin, jonka olen syönyt läpi toukokuussa.

Töiden jälkeen kipittelin kotiin, jossa ihana kihlattuni oli käynyt kaupassa ostamassa kaikki pyytämäni ruoka-aineet. Jauhelihaa, rahkaa, vihreitä vihanneksia, rahkaa, raejuusto, rahkaa..
Eväskippoja ei meillä ole näköjään läheskään riittävästi, joten teemme kolme päivää kerrallaan.

Hella kuumana! Riisit, vihannekset ja jauhelihat.
Niistä on mun tämän viikon lämpimät ruuat tehty.

30 minuutin jälkeen seitsemän ateriaa valmiina.
Oliiviöljyt, suolat ja raejuustot mukana – namnam!

Saa nähdä miten dieetti menee, kihlattuni aloittaa oman massankasvatus dieettinsä myös huomenna, joten yhtämatkaa mennään.. Toisaalta hänen ohjelmassaan on hillo-maapähkinävoileipiä ja muita ihanuuksia. 

Olen todella innoissani. Kokkailin pitkästä aikaa hymy huulilla! 
Motivaatiot on todellakin kohdillaan ja tästä se lähtee! Matka kohti ensi vuoden Fitnessmalli-kisoja. 

Kattoterassiltamme oli illasta ihanat näkymät!

Tänään ei muuta. Vähän jätskiä leffan kanssa ja sitten nukkumaan! 

Miten teidän viikonloppu on mennyt?
Treeniä, rentoutumista, herkuttelua..?
Rentoa sunnuntai-iltaa!
xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

5 vastausta artikkeliin “Rento sunnuntai-ilta, dieetti starttaa huomenna!”

  1. Finde avatar

    Mä oon tällanen kuramaha, että on pakko ostaa kallista rahkaa kun täytyy olla laktoositonta. Niisä valion puolen kilon rahkapaketeissa on se hyvä puoli, että niistä saa vallan mainiot eväs- ja säilytysrasiat! Ennemmin mäki kyllä ottaisin aina jonku muoviastia, mutta jos ei puhtaana satu löytymään niin nuo käy vallan mainiosti. Ei lopu purkit kesken ei :DOnko sinulla muuten pt tai oletko teettänyt jarjoitusohelmat jollain pt:llä vai treenaatko ns. omin neuvoinesi noihin kisoihin? (: Tsemppiä dieettiin!

    Tykkää

    1. msbottom avatar

      Voih! Meillä kyllä kanssa maito juodaan laktoosittomana, helpottaa vähän vatsaa kun noita maitotuotteita tulee syötyä tosi paljon. Sullahan on hyvä systeemi! Meillä on vaan ikeasta ostettuja. Niillä pärjätään. :)Treenaan nyt omin ja kihlatun neuvoin. Kaveripiiristä löytyy muutama PT ja kovakin tietäjä, joten käytän heidän neuvojaan myös. Jos finaaliin asti kisoissa päästään niin siinä vaiheessa otan valmentajan. :) Onneksi kisaan osallistuakseen ei tarvitse olla ripped, vaan se treenataan sitten kesän aikana! :)

      Tykkää

    2. msbottom avatar

      Mites sulla itselläsi? Treenaatko omin neuvoin vai onko PT? :)

      Tykkää

  2. Kath avatar

    Tsemppii diettii ja piähä lukijat ajan tasalla! : )

    Tykkää

    1. msbottom avatar

      Kiitos paljon! Oon aivan intona! :) Ei tarvii vaivata omaa päätään että mitä sitä nyt taas söisi vaan kaikki on valmiiksi kerrottu. :) Lukijat pysyy varmasti ajantasalla päivittäin! Kiitos!

      Tykkää

Jätä kommentti