If you could go back in time..

Aamutreeni (rinta-ojentaja-olkapää-aerobinen) on nyt takana ja kyllä jaksaa taas hymyilyttää. Tiistaina alkanut paha olo jatkui eiliselle asti ja oli kuulkaa hankala päivä. Ihankuin oksennus olisi pelleillyt mun kustannuksella, tuntuu tulevan mutta ei koskaan tule. No, onneksi se tosiaan on takana ja ruoka taas maittaa.

Tänään menee koko päivä ja ilta töissä, postaukset jäävät siis vähemmälle. Heitänkin pallon teille, ihanat lukijat: 

Eli mikä olisi yksi, vain yksi, asia tai neuvo, jonka kertoisitte nuoremmalle itsellenne? Oli se sitten 5 tai 20 vuotta sitten, ei väliä. Aihe voi olla mikä vaan, ei tarvitse olla liikunta-pohjainen neuvo.

Itselleni varmaan kertoisin, olla stressaamatta niin paljon. Elämä kulkee just niitä polkuja mitä se kulkee, kun päätöksen aika tulee on aika itse vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan, mutta muuten anna mennä ja nauti päivistä, turha negatiivisuus pois.

Pallo on nyt siis teillä, laittakaa kommenttiboksiin vinkkejä, mietteitä, neuvoja.. Näistä voi olla jatkossakin hyötyä kun hieman miettii opittua ja koettua. :)

Aurinkoista torstaita! (Se paistaa melkein pilvettömältä taivaalta ainakin täällä Espoossa, ei voi kuin olla iloinen! :)

xxo,
Janina

PS. Lukijamäärä on kasvanut taas! TERVETULOA! :) Rohkeasti mukaan oppimaan, nauttimaan ja seuraamaan. Kommenttia saa ja toivon, että tulee – mielipiteitä ei koskaan voi kuulla liikaa! Postaustoiveet otetaan kaikki huomioon. JES ja kiitos! :)

4 ajatusta artikkelista “If you could go back in time..

 1. Kati Santala sanoo:

  Uuh.. ettet vaan oo raskaana? Kyl Jayden kaipaus tuoretta serkkua.. hih.. *salaa toivoo* :o) Hmm.. nuorelle ittelleni sanoisin et ”etsi Teddy ja lopeta sahlaaminen.. yhden mulkeron poistaisin kyl menneisyydesta jos voisin.. grrr.. vielaki v*****aa et olin nii naiivi”.. no joo mut siis nainhan se on et elama opettaa ja ilman kokemuksia emme olisi sellaisia ihmisia kun nyt olemme. Siita ehka kuitenki kiitos vastoinkaymisille, ystaville, nuorelle mielelle joten en usko etta mitaan muuttaisin. :o))

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Kati, en voi olla raskaana! Onneksi, ois todella huono ajoitus. Mutta veikkaan ettei Jayden kerkeä 10vuotta täyttämään :D Elämä on ihmeellinen. Joo, noi sähläykset, voih. Mutta toisaalta oltaisko kukaan tänhetkisissä elämäntilanteissa jos joku tapahtuma otettais pois? En usko mäkään.

   Tykkää

 2. Tahra sanoo:

  Tiivistäisin kaiken todennäköisesti yhteen lauseeseen: Älä ota sitä vakavasti!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: