BODYBUILDING.COM – paras ystäväni ja sivustovinkki!

Laitoin tuon edistyskuvani myös facebookkiin. Kommentteja ja tykkäyksiä alkoi vyöryä. Yksi kommenteista luki näin: ”Janina! Damn girl :) You look fantastic :) Share your secrets?”
Mietin asiaa tarkemmin, vastasin tietysti että ruokavalio on kaiken a ja o. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. 
Mutta toinen asia putkahti mieleeni ja tiesin, mistä kaikki sai alkunsa. Mihin menin kun oma pää ja oppi ei riittänyt. 
Alkumetreillä kihlattuni esitteli minulle nettisivuston, yhden tärkeimmistä mitä tiedän. Se on ollut niistä hetkistä lähtien mun paras ystävä, raamattu ja rakas. Jaan sen, oman luottopaikkani, teidän kanssanne. Laitetaan hyvä kiertämään! 
Sivusto on yhdysvaltalainen bodybuilding.com 

Heidän sivuiltaan löydät treeniohjelmia. Käytin niitä itsekin alussa, ennenkuin aloin tekemään omat ohjelmani.
Pystyt määrittelemään sukupuolen, iän ja tavoitteet. Se on vain yksi vaihtoehto. Sitten löytyy lisäksi muita satoja ohjelmia. Versioita riittää jokaiselle!
Heidän sivuiltaan löydät myös treeniliikkeet. Ne on arvosteltu toimivuuden ja fiiliksen perusteella. Jokaiseen liikkeeseen löydät videon miten se pitää tehdä ja mihin lihasryhmään liike kohdistuu. PARAS!

Motivaatiotakaan ei puutu! Löydä ihmisten elämäntapamuutostarinoita, onnistumisia, vaikeuksien kautta voittoon-tarinoita.. Ja vaikka mitä muuta!

Tässä ei todellakaan ollut kaikki! Jos luettelisin kaikki saitin positiiviset ominaisuudet, lukisitte tätä ainakin kaksi päivää. :) Bodybuilding.com on itselleni yksi tärkeimmistä avuista mitä olen saanut käsiini.

Käykää tsekkaamassa ja get lost ! Aika menee vauhdilla kun surffailee tuolla.

Kertokaa myös onko saitti aikasemmin tuttu? Mitä tykkäsitte ekalla vilkaisulla?
Olisi kiva kuulla oliko tästä teille hyötyöä? :)

Nyt mars töihin!

xxo,
Janina

14 ajatusta artikkelista “BODYBUILDING.COM – paras ystäväni ja sivustovinkki!

 1. Anonymous sanoo:

  Mäkin löysin bodybuilding.com:n kautta ihan uuden ulottuvuuden salilla käymiseen ja oon kyllä tykänny kovasti! Maanantaina päätin, että nyt otan mukaan myös ohjelmiin kuuluvat ruokaohjeet. Vaikka syön terveellisesti, on tosi kiva kokeilla myös tuon saitin vinkkejä ja neuvoja. Muutaman päivän ruokavaliota(kin) noudattaneena pitää kyllä sanoa, että energiaa riittää miljoona kertaa enemmän! Päivisin mun ei tarvi nukkua päiväunia ja iltasinkin tuntuu, että saa muutakin aikaiseksi kuin pelkällä sohvalla makaamisen. (: Sulla on tosi inspiroiva (ja motivoiva) blogi! Tällaisia hyvän mielen treeniblogeja on niin ihana seurata!Mukavaa viikkoa! (:-H-

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   ”uusi ulottuvuus” täysin nappiin mennyt kuvaus! Mikään sivusto ei voita tätä, ei yhtikäs mikään! Aivan mahtavaa. :) Ja ilmaista! Kuulostaa ihanalta sun etenemiset! Tsemppiä jatkoon!

   Tykkää

 2. Elisa sanoo:

  Tosi hyvä vinkki!! Kiitos tästä :) pitää mennä heti kurkkimaan!

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Moikka! Blogiasi voisi olla ihan mukava lukea, jos vain kieliasut olisitvat kunnossa. Toistuvat kirjoitusvirheet häiritsevät lukemista ja vähentävät tekstiesi uskottavuutta. Suomeksi kirjoittaminen on vaikeaa, mutta blogia kirjoittaessasi kielioppi on otettava huomioon. Tiedän, että blogia ei ole pakko lukea, mutta haluan vain antaa rakentavaa palautetta.

  Tykkää

 4. Katey sanoo:

  Oijoi, kiitos vinkistä, tällaista saittia olenkin kaivannut! : )PS. Älä hirveemmin välitä noista grammarinatseista. Siun blogis on hyvä, vaikka ei oiskaa kaikkia kieliopillisia vaatimuksia täyttävää tekstiä. ; )

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   En tiedä mitä itse olisin tehnyt ilman tuota saittia! :) Kiitos tsempistä, ei pidä antaa häiritä mutta onhan tuoki totta, välillä pitäisi kiinnittää kirjoitukseen huomiota. :D

   Tykkää

 5. Lujo sanoo:

  Heeei, täytyypä alkaa selailemaan tota oikein ajan kanssa. Nyt tiedän mitä teen seuraavat kaks viikkoa kun ei ole tenttiin lukuja sun muita ;)

  Tykkää

 6. Milla sanoo:

  Oma poikaystävä kanssa esittely mulle ton sivun :) ja nyt oon läpikäyny sen Jamie easonin 12 weeks weight loss-programin ja palasin nyt sitten vaiheeseen 2. Tästä on tullut niin elämäntapa ja koulukaveritkin huomaa uuden lihaserottuvuuden ja laihtuneen olomuodon. käset,olkapäät ja vatsa on jo jees mutta voih noi jalat : ikuinen murheenkryyni. Niihin kun saisin pumpattua sen lihaserottuvuuden ja ylimääräiset pois olisin super onnellinen! Onko sulla itellä ollut ongelmia noiden jalkojen treenauksessa? kaksi parasta kaveria on juuri tässä fitnes-bisneksessä mukana ja toisella omat sponsorit kisavoitot jne :) Mutta tarkoituksena oli toivottaa hyvää treenauksen jatkoa ja onnea tuleviin kisoihin. Koska ne sinun kisasi ovat jos saa kysyä? :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Milla!Jamie Easonin ohjelma on itsellenikin tuttu, siitä on otettu vaikutuksia! ;) Tulevaisuudessa olisi tarkoitus vetäistä se ihan nappiin asti, kunhan polvi antaa jalkatreeneissä myöten. Jalat on tainneet olla mun lempitreenikohde. Ennen leikkausta etureidetkin pullistelivat jo nätisti, mutta sohvapotilaana kutistuivat. Eli kovaa työtä on taas edessä.On ihanaa kun ystäväpiiristä löytyy samanhenkisiä ihmisiä, saati sitten alan ammattilaisia! :) Itse oon aika rookie vielä näissä ’piireissä’ ja samanhenkiset ihmiset on hakusessa. Pikkuhiljaa kaikkea. Fitnessmalli-kisojen ilmottautuminen starttaa alkuvuodesta, viime vuonna oli maaliskuun lopusta toukokuun alkuun aikaa osallistua. Kesäkuussa tapahtuu karsinta ja kymmenen finalistia valitaan. He treenaavat ja dieettaavat kesän kovaa, jotta syys-lokakuussa ollaan sitten mintissä FitnessExpossa pidettävässä finaalissa. Eli konsepti on erilainen kuin nuo ”perus” bikini fitness, body fitness jne. :) Ajatuksena onkin kokeilla mihin rahkeet riittää ja onko tuo kisadieettaus/-treenaus oma juttu. Huh, romaani. :) Kiitos toivotuksista, tällaiset kommentit antavat oikeasti puhtia omiin treeneihin! :) Ja tsemppiä jalkatreeneihin, kyllä ne lihakset sieltä näkyviin tulevat. Onneksi on talvi tulossa, joten pitkää pöksyy jalassa. Kesällä pääsee sitten esittelemään kovan työn tuloksia. Eikö? ;)

   Tykkää

 7. Milla sanoo:

  Ihanaa kun vastasit :) ja joo täysin uutta tietoa mulle tuo fitness-malli konsepti, mukavaa kun valaisit. :D Kaverit on body fitness ja bikini touhuissa ja niihin onkin kovempi treenaaminen. Lisäksi oli tosi kiva löytää täältä blogimaailmasta joku toinenkin joka on kokeillut tuota Jamie Easonin ohjelmaa! Hienoa että voin nyt seurata kehittymistäsi täällä ja samaan aikaan ruudun toisella puolen inspiroitua vielä lisää kun on joku ”konkreettinen” samaa ohjelmaa suorittava treenaaja :D Itse kanssa aika amatööri näissä hommissa ja innostuin kaverien vanavedessä (hidas hämäläinen?) :”D ja todella toivon että kesällä on sellasta koipee jota kelpaa ylpeenä biitsillä esitellä! ;)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Toivottavasti kommentoit ja kerrot treenin etenemisestä jatkossakin! :) Mä ainakin tsemppaan sua hurjasti täältä käsin, minkä voin! ;) Varmasti tulee sitten muistoja mieleen kun Easonin treeniä tänne päivittelen. Toivottavasti pääsen sen kimppuun jo kohta puolin. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: