Pirteä granaattiomena-drinkki

Löysin ihanan pirteältä ja raikkaalta kuulostavan granaattiomenadrinkin reseptin, aion jakaa sen nyt myös teidän kanssanne, jotta voitte sitä hyödyntää jos (ja kun) hurahdatta hedelmään. :) Sopii hyvin niin juhlajuomaksi kuin kesäpäivän viilennykseksi.

4 annosta

4 granaattiomenaa jääkaappikylmänä
3 limeä jääkaappikylmänä
12 jääpalaa
6 dl kivennäisvettä 
Tarjoilulasit voi laittaa pakastimeen juoman valmistuksen ajaksi.

Aloitetaan hyväksi huomatuilla tekniikoilla, eli naputellaan puukauhalla hedelmiä. Halkaise granaattiomenat kahtia ja purista puolikkaista mehut talteen. Kannattaa käyttää siivilää astian päällä, jolloin mehun saa ilman suurempia sotkuja puristettua irti. Säästä myös siemenet. 
Leikkaa yhdestä limestä viipaleita, purista kahdesta muusta mehut samaan kulhoon granaattiomenamehun kanssa. Annostele lime-granaattiomenamehu laseihin, lisää jääpalat ja siemenet. Kaada lopuksi kivennäisvesi laseihin ja laita limeviipaleet koristeiksi. 
Nauttikaa!
kuva: pinterest
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: