Venyttelyhetki ja pinkit pöksyt

Sunnuntaina sen starttailin, nimittäin viikon ilman lihaskuntoa. Ohjelmassa on ainoastaan aerobisia ja polvenkuntoutus treenejä. Nyt on tarkoituksena palautella lihaksia tulevia koitoksia varten. Tarkoituksena on tehdä 45-60 minuutin aamuaerobisia, joiden loputtua venyttelyhetket. Lihakset on tosissaan saanut tuntea nahoissaan sairasloman löysäilyt, joten hieman kevyempi viikko on todella tervetullut. Edistymistä on havaittavissa ja olkapäihinkin näyttäisi tulleen pyöreyttä. JES!

Otin eilen siis varaslähdön tähän kevyempään viikkoon. Sunnuntain piti olla vain löysäilyä ja lepoa, mutta kaipasin liikkumaan. Hyppäsin crosstrainerin selkään tarkoituksena 30minuuttinen intervalli-treeni, mutta laitteelle päästyäni valitsin Glute Toner Plus -ohjelman ja ajaksi näppäilin 45 minuuttia. Valmiiksi valittu vastus oli myös erittäin kevyt 4, jonka sitten nostin 6. Ihan hyvä ensimmäinen crosstrainer-treeni leikkauksen jälkeen, vaikka hieman varovaisemmin pitikin ottaa. Nyt on kuitenkin taas kroppaa muistuteltu niistä liikeradoista, joten tiistaina se varmasti sujuukin jo paremmin.

Sellaiselta näytti tänään. Ensi kerralla tähtäillään kovempiin lukuihin.
Arvioidut sykkeet eivät ole kohillaan, sillä en käytä sykemittaria
enkä pidä kiinni laitteen sykkeenmittaus-kahvoista muutakuin hetkellisesti. 
Tuon treenin jälkeen istahdin vielä venyttelymaton päälle siksi aikaa kunnes Miko oli valmis olkapää-treeninsä kanssa. Hieman kankeaahan tuo venyminen oli, mutta onneksi en ole aivan jäykäksi muuttunut. Nyt pääsette nauttimaan itseotetuista venyttelykuvistani. Harjoitteluahan tuo sihti kaipaa, mutta oon sentään kuvassa. :) 

Hirveästi pinkkiä! Nuo ihanat Gina Tricotin pöksyt pysyvät päällä erittäin hyvin. Ainut miinus on hieman ohuehko ja läpikuultava materiaali. Toppikin on muuten GT:stä, yksi parhaimmista mitä mulla on ollut! Erittäin nasta, hintaa vain 12,95€. 
xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “Venyttelyhetki ja pinkit pöksyt

 1. Sara sanoo:

  Munkin on varmaan pakko käydä poistamassa itselleni noita GT:n treenivaatteita kun oon kuullu niistä pelkkää hyvää kaikkialta! ja niin edullisiakin :) Hauskaa maanantaita!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Kannattaa! Aivan naurettavan hyvä hinta-laatu suhde. :) Kerro sitten mihin päädyit ja kerro mielipidettä! ;) Kiitos samoin, toivottavasti viikko starttasi reippaasti!

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  kerro sun olkapäätreenistä, ite en vaan helvetti saa tuntumaan! teen siis selkeästi vääriä liikkeitä, pliis kerro!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Etuolkapäät saa tuntumaa vipunostolla eteen sekä etuolkapää nostolla silmien tasolle, molemmat taljassa. Sivu- sekä takaolkapäät oon myös tehnyt taljassa nyt muutamia viikkoja ja kyllä tuntuu. Tämä on vain yksi variaatio. Kun tuntuu ettei tuntumaa oikein saa, teen supersettejä eli kaksi liikettä samalle lihasryhmälle peräkkäin. Esimerkiksi ylläolevat etuolkapääliikkeet teen usein peräkkäin. Sivuolkapäät saa tuntumaan ensin tekemällä vipareita taljassa ja sen jälkeen käsipainoilla. Kannattaa hakea liikerata ennen kovia painoja. Itsekin hinkkasin takaolkapään liikkeitä tunnustellen missä kohti lihas jännittyy yms. Tuossa esimerkki vain yhdestä olkapäätreenistä.Voisin tehdä tästä vaikka postauksen kuvien kanssa. Ja kertoa muutamista variaatioista. :)

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Kiitos vinekistä, joo tee vielä postaus jos loppuu postausideat kesken :)

  Tykkää

 4. Hanna sanoo:

  Ihanan väriset pöksyt!!:D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: