Joululahjoja ja muutama vinkki

Joululahjat tuottavat monelle päänsärkyä ja turhaa stressiä. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän nauttii vain rentoutumisesta ja yhdessä olosta. Vaikka pidän lahjojen ostelusta ja niiden annosta paljon (onhan niitä tietysti myös mukava saada), olen jo monena vuonna tehnyt päätöksen että ostan joululahjoja vain jos tiedän sen olevan tarpeellinen tai saajan oikeasti ilahtuvan siitä. Rakkaat ystävät ovat jo muutamana vuonna jääneet tavara-lahjoitta, sillä en koe turhan krääsän antoa tarpeelliseksi. Jos (ja kun, hehee) olen rikas ja varaa panostaa lahjoihin, niitä ehkä ostan. Ystävien kanssa vietän aikaa, tarjoan syömään/leffaan, käydään treenaamassa.. Asioita, joista ilahtuu molemmat puolet.

Viime joulun budjetti oli erittäin tiukka. Päätä vaivasi mitä ostaisin Mikolle lahjaksi, koska tiesin itse saavani ihania asioita. Mietin, googletin, kyselin lahjaideoita mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä. Kunnes hoksasin hyvin yksinkertaisen ja halvan lahjan: kuponkeja. Ei rahallisia vaan tekoja, kuten ”janni siivoaa”, ”janni kokkaa lempiruokaasi”, ”aamiainen sänkyyn”, ”20 minuutin päähieronta” jne.. Koko lahjan hinta alle 5€ ja paljon hyvää mieltä. Miko tykkäsi ja onkin säästellyt niitä, pahojen päivien varalle. Käyttöaika tosin loppuu vuoden lopussa, joten kiire tulee. Huonompi homma mulle. Haha.

Tähän tyyliin..

Toinen lahjani Mikolle oli Spotify Premium. Maksaa itselleni 10€ kuussa, joka on varaa varmasti maksaa. Musiikki on niin iso osa elämäämme ja varsinkin treenejä, että se kyllä osui ja upposi. JEE! Tämä on myös erittäin hyvä lahjaidea, jos mietitte mitä antaa. Se on helppokäyttöinen ja kulkee aina mukana puhelimessa, eikä artistivalikoimakaan voisi olla parempi ja suurempi. Omasta mielestäni mieluisampi lahja kuin esimerkiksi cd-levy.

Oma joulu-/syntymäpäivälahja toiveeni oli saada Oxygen-lehden tilaus uusintaan. Aikaisempi vuoden settini loppui kolme kuukautta sitten ja voih, olen kaivannut sitä. Tämä onneksi toteutui ja sen pitäis olla jo matkalla luokseni! Heti uusimman numeron saatuani kerron teille siitä enemmän. Tarkoituksena oli siis antaa vinkki, että lahja voisi myös olla lehtitilaus – itsestään uusiutuva lahja, josta on iloa pitemmäksikin aikaa. :)

Kesäfiiliksiä. 

Mitä mietteitä teillä on joululahjoista?  


Tänä Jouluna omaa pussiani helpottaa sillä perheeni lähtee (jättää mut tänne!) melkein kolmeksi viikoksi Mauritiukselle. Ensimmäinen matka missä en ole mukana, hieman outo olo. Ikävää ei tietenkään helpota matkan ajankohta, joka on mun synttärit-joulupäivät-uusi vuosi. Hmph. No, onneksi Mikon perhe on täällä (porukasta tosin puuttuu isosisko, joka asuu Australiassa :(.)

Muuten! Minut löytää myös Instagramista, täältä. Seuraamaan vaan, mielelläni seuraan myös teitä lukijoita! :)

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: