If you want something, go get it !

Noin puolitoista kuukautta sitten sain yhden yllättävimmistä yhteydenotoista. Nimittäin lapsuudenystäväni, joka oli törmännyt blogiini. Olemme viimeksi nähneet toisemme varmaan 10 vuotta sitten. Lukiessani tuota sähköpostia en voinut muutakuin hymyillä. Hänkin on löytänyt muutamien vuosien sisällä rakkauden treenaukseen ja fitnekseen. Kisatavoitteet ovat hänellä vuodelle 2014. On mahtavaa saada vanhasta tutusta vertaistukea sekä motivaatiota. Tieto siitä, että lähellä on yksi ihminen lisää joka varmasti ymmärtää ja jakaa saman ajattelutavan, on korvaamaton.

Saimme vihdoin aikataulut menemään yksiin ja tapasimme tänään. Halatessa häntä tuli sellainen fiilis ettemme olisi olleet niin kauan ”erossa” toisistamme. Ketään ei varmasti yllätä, että suurimmaksi osaksi puhuimme urheilusta, kisoista, tavotteista.. Molempien tavoitteet ovat korkealla. Me, sekä varmasti kaikki muutkin kilpailijat, lähtevät tavoittelemaan sitä ykkössijoitusta. Onnistumisten eteen on tehtävä töitä. Jutellessamme sain uusia ajatuksia sekä varmistumista omasta halusta tehdä juuri tätä.

Haluan onnistua.

Treenaaminen, kehonmuokkaus, fitness, kilpaileminen.. Terveelliset elämäntavat. Asioita, joissa minä haluan onnistua.

Olen nyt muutaman kerran katsonut alla olevan videon. Se on hyvä. Se on motivoiva. Se pistää miettimään kuinka paljon oikeasti tavoitteitasi haluat. Oli ne sitten mitä tahansa, ei välttämättä urheilutavoitteita.

Tässä vielä lisäksi yksi parhaimmista motivoinneista. Aina löytyy ihmisiä, jotka tulevat väittämään ettet tule pääsemään tavotteisiisi. Olen itse törmännyt heihin ja tulen varmasti törmäämään tulevaisuudessakin. Välillä on hankalaa olla kuuntelematta ja antamatta toisen sanojen vaikuttaa, mutta se vain pitää opetella. Opetella olemaan välittämättä. Etsitään ympärillemme ihania ihmisiä, muistetaan kertoa siitä heille ja pidetään heistä kiinni.

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: