Tuliko Jouluna syötyä liikaa?

Pyhien aikaan monet helposti syövät liikaa, myönnän, olen itse aikaisemmin ollut ja välillä vieläkin samanlainen. Kuinka vain luulisi olevansa kontrollissa tulee syötyä kalkkunaa, savulohta, mätiä paahtoleivällä, suklaata, joulutorttuja.. Namnam, hyvää oli mutta nyt kaduttaa? Mennyt on mennyttä ja tehty tehtyä. Turha voivotella tapahtuneesta vaan ottaa narut takaisin omiin käsiin ja tehdä hyviä päätöksiä tästä eteenpäin. Mikä avuksi?

VETTÄ. Jokainen varmasti tietää sen tärkeyden, joten ei muutakuin lasia täyttämään. Täältä halukkaat löytävät aikaisemman kirjoitukseni vedestä.

VIHREÄ TEE. Toinen suosikkini. Nämä kaksi juomaa pitävät ainakin oman kroppani tasapainossa sekä auttavat rasvan palamisessa! Täällä kerroin tarkemmin sen vaikutuksista.

STOP valitukselle. Katse menosuuntaan eli eteenpäin!

KOVEMPAA TREENIÄ. Käy extra-kävelyllä, tee muutama toisto enemmän, polje 5 lisäminuuttia pyörää.. Miten sen haluatkin toteuttaa.

KEVYEMPÄÄ ruokaa. Jätä hiilarit muutamaksi päiväksi pois. Syö salaatteja ja mahdollisimman paljon vihreitä vihanneksia.

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Tuliko Jouluna syötyä liikaa?

 1. Elina sanoo:

  No tuli!Kiitos myötätunnosta, musta tuntuu että muut treenibloggarit kertoo vaan siitä miten ne on onnistunu syömään kohtuudella. :D Täällä ei onnistunut ja tuntuu että olis tullu järkyttävä määrä ihraa takasin. Noh kuten sanoit, katse eteenpäin! Nyt ainakin on taas motivaatiota – tommosesta roskaruuasta tuli oikeesti tosi paha olo.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Elina!Vertaistuki on tärkeää näissä piireissä ainakin itselleni, helpottaa huomattavasti. :) Helpottaako jo? Itselläni ainakin kiristyneet vaatteet saivat huomion, ja pikkuhiljaa palattu normaaliin.

   Tykkää

 2. Johki sanoo:

  No mun henk.koht.mielipide on, että joulu on vain muutama päivä, mitä sen suurempaa merkitystä sillä voi olla? Mikään ei ainakaan siinä ajassa mene pilalle. Se suuri merkitys taitaa monelle syntyä lähinnä omassa päässä. Kun on herkuttelun valinnan tehnyt, niin turha sitä murehtia, menee vaan eteenpäin katse tulevassa. En ole mikään kisaajatyyppi muutenkaan, ja tässä mm. yksi syy. On mukava herkutella sillon tällöin kalenteriin katsomattakin eikä tuntea siitä syyllisyyttä :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Samaa mieltä kanssasi, eikä tarkoituksena ollutkaan paasata kuinka väärin on taas syöty vaan helpottaa arkeen paluuta. :) Rakastan ruokaa, se onkin yksi syistä miksi myös treenaan; jotta voi syödä mitä haluaa. Kisoihin valmistautuessa onkin sitten eri ääni kellossa tietenkin. ”Normaalissa elämässä” täytyy olla tasapaino kunnossa ja hyvällä mielellä syödä. Ei niistä pidä turhia stressailla, vaikka sitä itsekin välillä teen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: