Hymyä ja porrastreeniä

Huomenta!

Aamu alkoi todella nihkeästi, heräsin 1,5 tuntia herätyskelloa jäljessä. En onneksi myöhässä töistä, mutta aerobiseen varattu aika oli mennyt nukkuessa. Olin todella grumpy, Miko yritti lepytellä kahvilla ja sanoilla. Kello tikitti eteenpäin ja mahdollista treeniaikaani kului sohvalla. Päässä raksutti ajatuksia laidasta laitaan. Mieli vaati päästä hikoilemaan, mutta salille en enää kerkeisi.

Kamat päälle, napit korville ja portaikkoon. Asumme 17 kerroksisessa talossa, 13 kerroksessa. Kävelin rappuset alimpaan kerrokseen eli ensimmäiseen kellari kerrokseen. 5 kertaa ylös alas, yhteensä 1503 porrasta ja n 30 minuuttia. Aina ylimpään kerrokseen päästyäni minua odotti yksi onnellisimmista näyistä: aurinko paistaa lumisten kattojen yli ja taivas on sininen. IHANA TALVI! :)

Olin jo unohtanut rappustreenit, tein niitä aikaisemmin hieman enemmän – myös asuessani keskustassa. Helppo, aina vieressä oleva treenimuoto. Oletteko tehneet porrastreenejä? Minkälaisia?

Nyt hymy huulilla reippaana töihin ja illalla salille! Hyvää viikonloppua kaikille!

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Hymyä ja porrastreeniä

 1. Elisa sanoo:

  Ihana postaus!! Tulin ihan sairaan hyvälle tuulelle tästä :) kiitos Janni!

  Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Itse olen portaita ”juossut” (eli mahdollisimman nopeasti ylös ja rauhassa alas) kerran ulko-olosuhteissa talvella ja muistan, että jalat tiesivät tehneensä jotain sen jälkeen : D.Tällä hetkellä harmittaa, kun kotona ei ole portaita joita nousta, eikä lähimailla muutenkaan, mutta aina esim. kaupoissa, joissa on varaa valita portaiden tai rullaportaidein/hissin väliltä, valintani on normi portaat ja kaverit ihmettelevät ;D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Mäkin odotan tuota, että pääsisin taas reippaasti menemään niitä ylös! Yritin kovasti mennä kaksi porrastakin kerrallaan, mutta tuloksella jolla pomppasin terveellä jalalla itseni ylös, enkä pystynyt ponnistamaan itseäni ylös leikatulla. Harmittaa.. Ei auta kuin treenata! Ensi talvella haluan kokeilla tuota rappusjuoksua ulkona, kuulostaa hyvältä! Sama juttu tuossa hissi/portaat valinnassa, jokaikinen kerta kipitän portaita – samaa tahtia kuin muut menevät rullaportaissa! Haha! ;) Hyvä me!On muuten jalat hieman hellänä nyt, odottaen huomista.. Liikunko vai enkö liiku? :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: