Tammikuun kehonpuhdistus

Uusi vuosi, uuden alku.
Olen jo pitkään halunnut kokeilla kehonpuhdistusta/detox-kuuria. Tuttuni kokeili sitä muutama kuukausi sitten ja siitä lähtien olen miettinyt sitä päivittäin. Loogisesti sitten päätin kokeilla sitä heti näin vuoden alkuun, saisi kehokin uuden alun.

Punnitsin pitkään vaihtoehtoja, otanko käyttöön detox-aineet, ehkäpä pillerikuuri vai puhdistamalla vielä enemmän ennestäänkin puhdasta ruokavaliota? Suurin kriteerini oli, ettei ruuanmäärää tarvitse vähentää sillä treeneistäni en luopuisi.
Puhuin tästä työpaikallanikin, jospa jollakin olisi kertoa kokemuksia tuotteita kun on kuin pipoja talvipakkasessa. Yksi kollegoista sotten kertoikin käyttäneensä Colonic Plus -kehonpuhdistaja ravintolisää. Hänelle se oli toiminut todella hyvin, moneen otteeseen.

Kyseessä on siis luonnontuote, jonka vaikuttavat aineet ovat nokkonen, voikukka sekä koivunlehti. Tabletin tarkoitus on toimia sekä aineenvaihdunnan ja ruuansulatuksen tukena että suolen toiminnan ja suoliston hyvän bakteerikannan tukena. Poistaa myös ylimääräistä nestettä kehosta. Ei siis laihduttamispilleri, sellaista en kaipaisikaan.

Hinta yhden kuukauden kuurille eli yhdelle purkille on ostopaikasta riippuen 6,80-7,90€. Ei tosiaankaan paljon edes vain kokeilumielellä ostamiselle. Päätin siis kokeilla, nyt on toinen päivä menossa enkä ainakaan suurempia muutoksia koe. Ehkä tässä muutama päivä meneekin että lähtee kunnolla toimimaan. Tuote on muuten laktoositon, gluteeniton sekä hiivaton.

Miksi sitten tällainen yhdistelmä toimisi?

Nokkonen
Monipuolinen elimistöä puhdistava rohdoskasvi. Edistää ruuansulatusta, ylläpitää normaalia suolen toimintaa sekä tukee maksan toimintaa. Todella hyvät ravintoarvot: mm. pii, kalsium, kalium & B-vitamiini)

Voikukka
Munuaisten ja maksan toiminnan tukija. Auttaa ruuansulatusta sekä suolen toimintaa, auttaa nesteiden poistossa. Suositellaan jopa selluliitin vähentämiseen (edistää aineenvaihduntaa).

Koivunlehti
Poistaa ylimääräistä nestettä sekä auttaa hallitsemaan verenpainetta, parantaa ihon kuntoa.

Inuliini
Pitää yllä suoliston hyvää bakteerikantaa.

Persiljanlehti
Vaikuttaa nesteiden poistoo sekä laukaisee lihaskouristuksia.

Kuurin aikana pitää tehostetusti juoda vettä, koska nesteitä myös kehosta reippaasti poistuu.

Tällaisia mietteitä tänään. Pidän teidät ajantasalla miten sujuu ja tuntuuko eroja. Tänään otetaan myös vuoden aloitus kuvat, eli vertailuja varten. Katsotaan uskaltaako niitä julkaista. Jos löytyisi vaikka vertauskuva viime vuodelta. :)

Oletteko te kokeilleet kehonpuhdistus-kuureja? Minkälaisa ja millä tuloksilla?

xxo,
Janina

12 ajatusta artikkelista “Tammikuun kehonpuhdistus

 1. Anonymous sanoo:

  Tosi hyödyllinen postaus ainakin mulle! Täytyykin itse ostaa kans tuollainen kehonpuhdistaja ja kokeilla, miten toimii. :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Hyvä että auttoi. Itse koitin googletella kyseistä tuotetta eikä siitä juurikaan löytynyt kommentteja, joten jonkun on aloitettava ;) Kerro ihmeessä mitä mieltä sitten olet.

   Tykkää

 2. kzzkzz sanoo:

  Tosi kiva tää sun blogi, täällä seuraillaan ja mielellään kuultaisiin ajatuksia js tuntemuksia kyseisestä puhdistuskuurista :) Hyvää alkanutta vuotta ja tsemppiä :))

  Tykkää

 3. Noora sanoo:

  Moikka. Mites treenit sujuu? :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Heipat! Ihana ku kurkkailet täällä :) Just luin sun ensimmäisestä päivästä. Omat treenit sujuu hyvin, vielä yritetään kovasti saada voimaa ja lihasta. Muutaman viikon päästä lähtee kiristely päälle, onhan meillä reissukin tulossa ennen ilmottautumista! ;)Dieetti sujuu ymmärtääkseni? Mites treenit?

   Tykkää

  • Noora sanoo:

   Toki kurkin :) Pitää vaklata kilpasiskojen tilanteita :DNyt meni toi reissujuttu ihan ohi?! :D kenellä on reissu edessä? Minne? :D Miten mä oon näin tauno? Dieetti sujuu ihan jees. Tänään on jo nälkä vaivannut… :/ Treenit sujuu kyllä paremmin! Mikoltakin saa vaan hyvää palautetta. Pitää siihen uskoa ja luottaa :)Meinasitko paljonkin kiristellä? :)

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hhaha, true that! ;)Mulla ei selkeästi tuo ilmaisu ole ollut ihan skarppina, minä lähden (me= + kihlattu :D) matkalle 5.3. Sinne olisi kiva päästä sellaiseen rantsukuntoon. Ei nyt hirmuisen kuivaksi, mutta mukavaan ;) Varmasti tiedät mitä meinaan.Muistan kun olin ensimmäistä kertaa dieetillä, eka viikko oli nälkäinen olo mutta se tasaantui. :) Hyvin se tulee sujumaan! Muistat vaan juoda vettä, se täyttää ! :DKiristelyä oikeestaan aika vähän, sen verran että tuo pahamainen jenkkakahva-pari lähtisi edes hieman liikkumaan, jalat on oikeastaan aika hyvässä kunnossa miettien että leikkaus on alla. Mutta toki jokapaikasta on kiristeltävää! Pylly sais nyt luvan nousta vielä kun vasta muutama viikko sitten sain syväkyykyt iskettyä ohjelmaan takas. :D Paljon on tekemistä vielä, eikä se haittaa! Saakeli mikä motivaatio! :DKuinka paljon ajattelit nyt hakemukseen kiristellä? Ja meinasitko heti hakemusta laittaa vai vasta myöhemmin? :)

   Tykkää

  • Noora sanoo:

   Kyllä sitä pitää jonkun verran kiristellä, koska hakijoita tulee varmasti tänä vuonna olemaan paljon ja joukosta pitää erottua omilla kuvillaan. Eli selkeästi pitää olla jonkinlaista muhkuroitten erottovuutta. Nyt maltillisesti tiivistymistä ja katotaan, et miten kroppa rupeaa muuttumaan. Hakemusta en laita ekojen joukossa mutta en jätä viime tippaankaan :)

   Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Moikka!Onks tää kehon puhdistus toiminu? Nyt kun oot sitä useamman päivän jo kokeillu.

  Tykkää

 5. qmies sanoo:

  Olen puhdistanut kehoani jo useamman vuoden ruokavaliolla, ja tutkinut myös erään maahantuojan toimeksiannosta elektrolyysiin perustuvia jalkakylpylaitteita, jotka poistavat kuona-aineita kehosta. Olen todennut veri- ja virtsanäytteistä, että ko. laitteet ainakin poistavat virtsahappoja kehosta.Oikealla lähestymistavalla puhdistus auttaa kutakuinkin vaivaan, kuin vaivaan. Itseltäni lähtivät vaikea hoidolle resistentti masennus, ahdistuneisuus ja paniikkihäiriö, sekä multippeliskleroosioireet, jotka tekivät minut työkyvyttömäksi jo 80-luvun alussa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: