Sohvannurkasta syväkyykkyyn!

AAAHH. Lauantai-aamu kello 6:27. Avaan silmät, kurkistan puhelimen kelloon. Eikö se oo taaskaan herättänyt?!
No eihän se ollut koska ensimmäiseksi olin katsonut ajan väärin, kello olikin vasta 5:27! Olin aivan pirteä! WAU. Ei muutakuin ylös, kuppi kahvia ja banaani napaan > salille! Jesjesjes. Skulaa tosi hyvin!

Olkapäätreeni sujui erittäin hyvin! Ohjelman kuusi liikettä pistivät huutamaan ja irvistämään. Täysillä vedettiin, yhtään ei hölläilty. Oltiin Mikon kanssa ainoat salilla, ei varmaankaan yllätä ketään? Seitsemältä takaisin kotiin ja valmistautuminen töihin. Aamupalakin syötiin junassa muiden uteliaiden katseiden alla. Siihen on onneksi jo tottunut, ensimmäisillä kerroilla kun söi esimerkiksi lämpimiksi ruuiksi tarkoitetut kylmänä muovikiposta ruuhkajunassa, tuijotukset hieman häiritsivät.

Edellisyönä olin nukkunut todella huonosti, niinkuin teille kerroinkin. Päästessäni töistä olin todella väsynyt, yritin kotimatkalla lukea kirjaa mutta en pysynyt mukana. Silmäluomet vain tipahtelivat. Päässäni pyöri jalkatreeni joka pitäisi tehdä tai ensi viikon treenit menevät uusiksi. Riittääkö kahvi ja banaani starttaamaan kehoni uudestaan, antamaan energiaa?
Kotiinpäästyäni istahdin sohvalle miettimään. Avasin koneen ja klikkasin itseni bloglovin-sivustolle. Suosikkiblogejani oli taas päivitelty, joten lukaisin muutaman postauksen. Voi pojat. Vaikka noin väsyneenä en mitään hurjan isoa motivaatiopotkua olisi varmaan mistään saanut, sen verran muiden treenikertomukset nostivat intoani että lähdin reippaana kulkemaan salia kohti. Ennen lähtöä nappasin vielä mieheni kreatiinivarastoista pillerin ja olin valmis.

Treeni ylitti kaikki odotukset noin 100%! Syväkyykyssä rokattiin hieman isommilla painoilla, kuten jalkaprässissäkin. Lantionnostojen ja askelkyykkyjen yhdistelmä oli räjäyttää takareidet. Loppuun vielä pohkeet ja oli myyty. Kyllä maistui palkkari jälkeenpäin erittäin hyvältä, tosin niinhän se aina tekee. ;)

Kotimatkalla aloin miettimään voiko treeninsujumisodotuksilla olla jotain tekemistä suorituksen kanssa? Itselläni on nyt muutamaan otteeseen käynyt niin että väsyneenä, kiireessä tai muuten huonolla päällä treenatessa vaikuttaa sujuvan paremmin. Odotukset sujumisesta ovat alhaalla koska väsyttää ja loogisesti ajattelee ettei ole esimerkiksi riittävästi energiaa kunnolla treenaukseen. Kuitenkin kun salille pääsee saa kutos vaihteen päälle ja homma luistaa. En harmittele yhtään. Enkä tarkoita tässä sitä etteikö hyvinä päivinä sujuisi, toki sujui, mutta niinä päivinä tuntuu välillä myös takkuavan enemmän kuin yleensä. Oletteko huomanneet samaa?

Nyt työpäivä kunnialla loppuun, jonka jälkeen pääsen rutistamaan ihanaa perhettäni joka laskeutuu Suomeen päivän aikataulusta myöhässä. Heidän lomamaassaan oli ollut myrsky eikä sieltä päässyt lentämään pois. Pelotti hieman heidän puolestaan. Tänään kuitenkin ihana ilta edessä! <3
Ihanaa viikonloppua kaikille! Lukija kunta kasvaa kokoajan, saatte mut hymyilemään! KIITOS!

xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “Sohvannurkasta syväkyykkyyn!

 1. Sonija sanoo:

  Voi että sä jaksat olla reipas.. Itellä ei kyllä onnistu noin aikasin lähtä salille tai ainakaan saada mitään kunnon reeniä aikaan. Että ei voi muuta kun hattua nostaa :)Saanko muuten kysyä onko sulla joku rasvaprosenttitavoite tuleviin fitnesskisoihin? Entä tiedätkö paljonko se nyt on? Tuli tämä vaan mieleen kun pääsin tänään ekaa kertaa kaverilla mittauttaan omani :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Tämä olikin erikoinen aamu, en ymmärrä miten voin herätä ennen herätyskelloa tuohon aikaan. Pirteä olin joten olihan se otettava hyöty irti päivästä ! ;) Rasvaprosenttitavoitetta ei ole, en oikeastaan edes tiedä kuinka paljon fitnessmalleilla yleensä on (veikkailisin +/- 12%). Tämänhetkinen prosentti keikkuu 20& tienoilla, yritämme aina mittailla pihdeillä kotona. Tässäkin hyvä postausidea! ;) Kiitos!Saako kysellä sun tuloksia? :)

   Tykkää

  • Sonija sanoo:

   Aijaa, sitä voi sitten pihdeilläkin mitata :DItellä tuo rasvaprosentti oli vähän päälle 15.. yllätti kyllä.Anteeksi mutta unohin samalla kysyä vielä lihasprosentin? :D Entä tiiätkö paljonko se suositus on normaalisti ja paljonko fitnessmalleilla keskimäärin on? Ite kun en löytänyt mitään selvää taulukointia netistä.:-)

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Pihdit on kuulemma kaikista tarkin tapa mitata. :)Lihasprosentista en osaa sanoa. Mitenhän sitä mitataan? Viimeksi kun tein inbody-mittauksen (tästä on aikaa) lihasmassaa oli 26kg, tuolloin painoin 64,7 kg. Mikä tarkoittaisi 40%? :D Osaan vain arvioida, en tosiaan tiedä, joten here I go: rasvaprosentista vastailinkin ylempänä. Alle 10% se ei kuitenkaan tarvitse/kannata olla sillä mallien täytyy olla myös naisellisia ja omata muotoja. :) Lihasta on varmasti jopa siellä 55% korvilla? :)En usko että lihasprosenteista on suosituksia, jokaisen vartalo muokkaantuu omalla tavalla ja tietysti riippuu mihin se lihas on tullut. Kropan pitää olla tasapainossa. :) Toivottavasti vastauksesta oli jotain apua.

   Tykkää

 2. EPixie sanoo:

  Eiköhän treenaamiseenkin päde sama juttu kuin muuhunkin, että jos etukäteen ajattelee tai päättää, että tämä tulee menemään päin h*****tiä, niin kyllähän se lopputulos on huono.

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  syö pääs

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: