Elämäni ensimmäinen urheiluhierojakäynti – JEE!

Ihanaa torstaita kaikille!

Tulin juuri kotiin elämäni ensimmäiseltä urheiluhierojakäynniltä (oikeastaan hierojalta muutenkaan)! Fiilis on erittäin rento, rauhallinen ja ”avautunut”. Jumeja saatiin hyvin kuulemma avattua, mutta lisää hoitokertoja yläkroppa vaatii. Omat hartiani ovat niin jumissa, ettei yksi käsittelykerta riitä. Eikä se haittaa, nautin tuosta 60 minuutin setistä niin että soittelen kohta varaamaan ensi viikolle uutta aikaa! :)

Miksi olen näin kauan sitten pitäytynyt poissa hierojilta? Hintatason takia.
Tosin, tähänkin tuli nyt muutos ja tuo tekosyy voidaan heittää kuoppaan, sillä äskeinen tunnin pituinen hieronta maksoi vain 28€ !
Kyseessä siis Suomen Urheiluhierojaopisto ! Suosittelen kaikille. Paikalta saa varattua opiskelijoille sekä ammatinharjoittajille. Hintaeroa taitaa olla hieronnan pituudesta riippuen 10-20€. Heiltä saa valita mies- tai naishierojan, jos on väliä – itselleni ei.

Itse päätin, että menen opiskelijalle. Varatessani aikaa, kerrottiin että opiskelija etenee hieman hitaammin kuin ammatinharjoittaja. Itseäni se ei ainakaan haittaisi, joten sinne vaan. Hiukan kyllä jännitti minkälainen korsto siellä aamulla ottaisi vastaan. Turhaa pelkoa, sillä hierojani oli erittäin miellyttävä. Kättelystä asti tuli hyvä fiilis, puhelias, itsekin selkeästi sporttinen.
Aluksi täyteltiin lappuja ja kyseltiin taustatietoja mm. vammoista ja aikaisemmista käynneistä. Tutkittiin mitkä lihakset jumissa, miten ne vaikuttavat toisiin lihasjumeihin jne.. Todella ammattitaitoista. Hierojani selitti koko hieronnan ajan mitä hän tekee, otti aluksi hellemmin ja etsittiin sitä paine kovuuden rajaa. En tosin aio paljastaa hierojani nimeä, sillä muuten hänen aikataulunsa tukkiutuisi! ;)

Minun ongelmani on pitkään ollut hartiat ja siitä sainkin isoa noottia. Ne ovat todella jumissa. Samoin pienet rintalihakseni vetävät olkapäitäni hieman lysyyn, joka omalla tavallaan pahentaa niska jumejani. Kroppa on ihmeellinen, sen sain taas ymmärtää.
Juminoottien lomassa sain kuitenkin kehuja lihaksistani. Kuulemma huomaa, että duunia on tosiaan tehty ja lihakset ovat symmetriset eli ei toispuolisuutta ollenkaan – JEEJEE! :) Kiitosta tuli vielä lihasten vastaanottavuudesta, hieronta meni tosiaan perille.

Kohta soittelen opistolle varaamaan ensiviikolle aikaa. Toivottavasti pääsen samalle miehelle, jotta homma rullaisi samalla tavalla. Iso osa hieronnansujuvuutta on tietysti henkilökemiat, natsaako hierojan kanssa ollenkaan, ollaanko samalla aaltopituudella yms. Mä löysin itselleni varmaankin täydellisen hierojan heti ensimmäisellä kerralla.

Kurkkailkaa tekin täältä heidän sivujaan ja käykää ihmeessä! Suosittelen! :)

xxo,
Janina

6 ajatusta artikkelista “Elämäni ensimmäinen urheiluhierojakäynti – JEE!

 1. Reetta sanoo:

  Hei pitkästä aikaa, mäkin sain aikaiseksi kuukauden tauon jälkeen tulla lukemaan blogeja :) Sulla on niin monta uutta postausta ja vaikka mitä tapahtunut, etten osaa kommentoida :D Mutta just eilen viimeksi mietin, että nyt on pakko päästä hierojalle. Me ollaan myös käyty hierojakoulussa täällä Lahdessa ja en voi kun suositella. Varaankin sun esimerkistä nyt heti sen hieronnan!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Reetta!Viimeinen postauksenne tulikin melkein heti tunti sen jälkeen kun olin pienen pääni sisässä miettinyt, missä olette! :) Ihanaa telepatiaaa. Toivottavasti kaikki on parempaan päin <3, itselläkään ei ole hirveän helppo viikko alla/jatkumassa. Pusketaan läpi, valoa tunnelin päässä on eli kesä on lähellä! ;) Mun pitikin teille laittaa kommenttia, että kiitos että olette tuosta hierojakoulusta kirjoittaneet, sillä sen motivoimana lähdin googlettelemaan helsingin päästä näitä. Meinasin jo turhautua ja varata Lahteen ajan, mutta sitten bongasin tuon ! :) Kiitos siis teille! ;)Harmittaa pirusti, en pystynyt eilen varaamaan uutta aikaa sillä oon tappitilanteessa ensi viikon aikataulujen kanssa. Pitää toivoa, että asiat alkaisi loksahtelemaan paikoilleen jotta pääsen pitäytymään lihashuollon parantamis-projektissa kovaa kiinni. Ihanaa kun oot taas taajuuksilla! <3

   Tykkää

  • Reetta sanoo:

   Awww, ihana sinä! Telepatiaa tosiaankin <3 Ja kiva kuulla, että joku edes on kaivannut meidän juttuja, nyt täytyykin taas alkaa puskea stooria blogin puolelle.Ja onneksi kesä on tulossa! Tänään jo huomasin, että neljän maissa oli valoisaa verrattuna joulukuun umpipimeyteen, jee! :) Näillä eväillä jaksetaan, toivottavasti sunkin vaikeudet on pian vaan takana päin. <3Sitten jos joudut turvautumaan Lahden hierojiin, niin koodia ja mennään yhessä vaikka treenaamaan!

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ei blogista pidä stressata, sitä kirjoitetaa kun aikaa on. :) Kesäkesä tosiaankin! Meillä töissä alkanut kevät-mallistot saapumaan ja ihania värejä, heti paranee mieli! :) Tää päivä on jo tosi paljon parempi, saatiin sotkut setvittyä ja elämä jatkuu! :) Kiitos <3Minä laitan varmasti koodia! Se ois mahtavaa. :) Sama juttu, jos Helsinkiin (tai Espooseen :D) tuutte!

   Tykkää

 2. Asta sanoo:

  Mä harkitsen kans, et varaisko jonkin toisen hierojan. Omani on sen verta hinnakas, että taidan pitää sen sellasina spessutapauksina just siinä vaiheessa kautta, kun jalat eivät aukea enää muuten. Yläkroppa pitäisi kuitenkin hierotuttaa ja luulen, että siihen voisi riittää tollanen normaali urheiluhierontakin. Pistänpä korvan taa! :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Joo, tää oli ihan superjuttu ! Sunkin käynneistä lukemalla sain itteäni tsempattua soittamaan ja tekemään varauksen, kiitos! <3 Tää oli todella hyvä paikka, moni on siellä käynyt ja pelkkää hyvää olen kuullut. Toisaalta, jos opiskelijahierontaan menee ei ole yksityistä huonetta, vaan siellä on sermit vieri-vieressä. Ei oikeastaan mua haitannut, sillä en hirveän henkeviä (ainakaan ensimmäisellä kerralla :D) ala jakamaan. Kävin myös klo 8:00, jolloin he avaavat joten porukkaa oli ehkä kaksi muuta lisäkseni ja he olivatkin hiljaa kun minä hierojani kanssa pölötin menemään. Hihii.Summasummaarum, kannattaa käydä kokeilemassa! Todellakin rahansa arvoinen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: