Healthy is happy!

Aurinkoista viikonloppua ihanat!
Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja olen juuri tullut suihkusta! Takana on hikinen yläkropan treeni, joka maittoi niiin hyvin arkipäivien särkyjen jälkeen. Kovalla sykkeellä, isoilla painoilla ja vähän taukoja. Niistä oli aamun treeni tehty. Olkapäiden voima tuntuu kasvavan hurjaa vauhtia ja en voi muutakuin tykätä isosti! 
Nyt on aamupalat eväsrasioissa, protskupatukat laukussa ja remonttivaatteet päällä. Tapettien irrotus voi alkaa, jonka jälkeen maalisuti käteen ja väriä seinään! Että voikin treeni tuottaa hyvää oloa näin paljon! :) Nauttikaa kirpsakasta säästä ja imekää energiaa auringosta, tällaiset päivät ovat talvella parhaimpia!
Hirveästi huutomerkkejä, mutta nyt on erikoisen hyvä mieli. ;)
xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Healthy is happy!

 1. Kaisa Minni sanoo:

  Oi apua, kuulostaai ihanalta! Kamalaa tuskaa lukea treenifiiliksistä kun itse vielä flunssasta toipilaana liikintakiellossa… Ei auta muuta kuin kärvistellä, ensviikolla sit överitreenit :D (toivottavasti)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ootko päässyt treeneihin kiinni? :) itse en oo puolentoista viikon aikana nukkunut kokonaista yötä heräämättä hampaan takia, mikä pikkuhiljaa verottaa jaksamista. Yritän kuitenkin treenata ja jaksaa painaa, se on kuitenkin asia jota rakastan – tuo iloa särkyjen keskelle. :) Toivottavasti oot jo tervehtynyt, muista alottaa rauhassa ettei tule enempi kipeäksi :)

   Tykkää

 2. Siiri sanoo:

  Sama fiilis täällä jumpan ja vastojen jälkeen <3 ahhh

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: