11 x 4 faktaa & vastausta !

Sain haasteen kolmelta bloginpitäjältä samaan aikaan. Kiitos EnsoilleEmilia sekä Elina. Pitkään mietittyjä vastauksia, miten voikaan olla niin hankalaa keksiä itsestään faktoja? :) Noh, tässä ne tulevat!

Haasteen säännöt ovat seuraavat: 
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.

5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

1. Rakastan matkustelua ja jos voisin saada sen parista työpaikan olisin onneni kukkuloilla. En tosin halua matkaoppaaksi, ei sovi minulle. Pienestä pitäen halusin lentoemännäksi, kunnes se vaihtui lentokapteeni-unelmaan. Näköni on valitettava este  tuon unelman toteutumiselle. Ehkä ”oikea” ammattini tulee antamaan mahdollisuuden matkusteluun, kuka tietää. 


2. Yläasteikäisenä lempivälipalani oli nakkipaketti, valkosipulipatonki sekä iso säkillinen irtokarkkeja. Vain yksi henkilö tiesi tästä tuolloin. Ajatuskin tuosta setistä oksettaa. Älkää ottako mallia tästä! 

3. Viimeisten muutaman vuoden aikana elämäni on muuttunut enemmän kuin koskaan olisin voinut kuvitella. Elämäntapamuutos ja Mikon tapaaminen ovat vieneet elämääni suuntaan, josta en edes aikaisemmin osannut unelmoida. Olen oppinut itsestäni ja muista ihmisistä hurjasti, tiedän millainen olen ja uskallan täysin olla juuri sitä. Elämä näyttää valoisammalta kokoajan, uskomattomia asioita on edessä ja ihania ihmisiä mukana päivissä! Nämä asiat antavat motivaatiota jatkaa hankalienkin päivien läpi. 

4. Yksi lempielokuvistani on Shawshank Redemption. Jos ette ole nähneet, katsokaa! 

5. Aikaisempia inhokkejani olivat tonnikala, pavut sekä pelkkä maitorahka. Olen opetellut syömään niitä kaikkia ja ne ovatkin herkkujani nykyään. Kaikkea sitä oppii kun pääsee inho-ajatuksistaan yli. Miko on tehnyt vaikka minkälaisia versioita näistä ruuista, jotta alkaisin syömään niitä. Papuja on ollut erilaisia; vihreitä, pinto, ruskeita, kidney.. Niitä käytettiin jauhelihan seassa eri tavoin, vihannesten seassa.. Tonnikalaa lisättiin pitsaan hieman kerrallaan ja kohta jo söinkin sitä helposti. Kokeilkaa rajojanne, monesta ruoka-aineesta saa helposti tehtyä erilaisia versiota ja mausteilla tekee ihmeitä! :)

6. Pidän jokaisesta vuodenajasta. Vaikka kesä onkin todella, todella ihanaa aikaa! On ihanempaa, että meillä on talvi vastapainona. Ei kokoaikainen kesä voisi mitenkään tuntua kivalta, eihän sitä osaisi arvostaa samalla tavalla. 


7. ”Suomi nutraa” mainos ärsyttää ja ahdistaa. Töissäkin tekisi mieli kysyä Nutrilettia ostavilta asiakkailta etteiväthän ne oikeasti ole mukana tuossa. 

8. Kylmäsavulohi on suurinta herkkuani. Joulunakin syön suurimmaksi osaksi vain kalapöydästä. Nammm!

9. Yllätyn useasti keittiössä kokkaustaidoistani. :) Ei se olekkaan niin vaikeata koota annoksia tai maustaa kanoja, kuin alunperin olin ajatellut. Kokeilee uusia kokkaustyylejä/mausteita rajoitteita niin pikkuhiljaa sitä oppii. 


10. Rutiinit ovat asioita, jotka pitävät aikatauluni kurissa. Aamutreenit toimivat itselleni parhaiten, päivä lähtee kunnolla käyntiin, saan energiaa sekä illalla jää aikaa muuhunkin. Opetellut ruoka-ajat ovat tärkein osa päiviäni; joka aamu katson päivän aikataulun jonka mukaan laitan ruokani valmiiksi eväsrasioihin ja suunnittelen etukäteen milloin ja missä syön. Minun ei tarvitse stressata ruokailuista, koska ne ovat aina mukanani ja etukäteen suunniteltu, ei tule ”mistä saada ruokaa, mitä syödä” -paniikkia automatkoilla tai illanvietoissa jne.

11. Elän todella paljon tunteella. Innostun helposti asiasta kuin asiasta, pienistäkin onnistumisista pompitaan ilosta, nauretaan ja hymyillään paljon. Tv-ohjelmia sekä elokuvia katsellessa liikutun (naurettavan) helposti, Extreme Home Makeover on esimerkki ohjelmasta joka saa kyyneleet valumaan. Epäonnistumisista suretaan tai itketään, niistä onneksi olen oppinut pääsemään yli melko hyvin. Toisaalta koskaan ei voi tehdä asioita täydellisesti vaan aina on lisää opittavaa. 1. Mitä haluaisit saavuttaa seuraavan viiden vuoden sisällä?
Haluaisin olla valmistunut Haaga-Heliasta ja saada alani töitä. 
2. Ketä ihailet ja miksi?
Mietin tätä kauan, kenet haluaisin nimetä.. Monet ihmiset motivoivat ja inspiroivat minua, mutta ketä ihailen. Emmi on kuitenkin ihminen, jonka menoa on mahtavaa seurata. Häntä on revitty ja revitään moneen suuntaan ja silti pakka sekä aikataulut pysyvät kasassa. Se on ihailtavaa. Jos asioita haluaa tehdä, ne saa tehdyksi. Emmi on henkilö, josta kaikkien olisi hyvä ottaa esimerkkiä. 
3. Onko sinulla lapsia ja jos on, haluaisitko lisää? Jos ei ole, haluaisitko?
Ei ole. Haluan. 
4. Unelma-ammattisi?
En osaa täysin vastata, mutta työ missä saisi olla ihmisten kanssa sekä tehdä asioita omaan tahtiin.
5. Paras lukemasi kirja?
Paras… En osaa vastata. Yksi todella hyvistä on Anna Perhon Anna Palaa!
6. Mistä pidät eniten itsessäsi?
Silmistä ja jaloista.
7. Mistä pidät vähiten itsessäsi?
Keskivartalo.
8. Lempivärisi vaatteissa?
Pirteät värit! 
9. Seuraatko muotia?
En.
10. Kenen kotia himoitset? 
Omaani.
11.Lempisupersankarisi? :)
Wonderwoman ja Hulk! 


1. Mitä kuuluu?
Hyvää. Jännittää remontin valmistus ja aikataulun riittävyys. Elämä on silti todella hyvällä mallilla tällä hetkellä!
2. Jos sun pitäis valita yks ruoka millä elät koko loppuelämäsi, mikä se olisi?
Tämä olisi se omissa faktoissa mainitsemani kylmäsavulohi! NAMMM. 
3. Menisitkö treffeillä mielummin kahville vai keilaamaan?
Keilaamaan. 
4. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
Nauttimassa elämästäni ihanien ystävien kanssa. :)
5. Mikä oli lapsena sun toiveammatti?
Tämänkin kerroin! Eli lentoemäntä & -kapteeni. Myös eläinlääkäri oli jonkin aikaa suosikeissa.
6. Channing Tatum vai Ryan Gosling?
Ohhoh, mikä kysymys! Kyllä tuo Tatumi taitaisi voiton viedä. 
7. Minkälaisia suunitelmia sulla on kesälle?
Tehdä kaikkeni Fitnessmalli-kisan eteen, jos paikka finaaliin tulee. Jos ei, treenaan edelleen ja nautin elämästä kuitenkin. :)
8. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa?
Maksaisin asuntolainan pois, opiskelisin Personal Traineriksi, matkustelisin ja antaisin paljon läheisilleni.
9. Missä maissa olet käynyt?
Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Ranska, Espanja, Portugali, Iso-Britannia, Sveitsi, Viro… Eli Euroopassa suurimmaksi osaksi. Maaliskuussa lähden Kap Verdelle, joten Afrikka – here I come! :)
10. Minkä kirjan luit viimeksi?
Fifty Shades of Grey -trilogia. Tällähetkellä kesken on Jillian Michaelsin Unlimited. 
11. Mikä on sun lempparibiisi tällä hetkellä? 
Olly Murs – Oh My Goodness, Will.I.Am – Screm & Shout

1. Mikä on paras lapsuuden muistosi?
Perheen kanssa matkustelu, teimme sitä joka vuosi. Etelän matkoja sekä laskettelureissuja. Ihania hetkiä. Myös isovanhempien kanssa mökillä vietetyt kesälomat, parasta!
2. Mikä olisi unelmien matkakohteesi?
Tällähetkellä Tyynenmeren valtiot Tonga, Fiji, Samoa.. Olisi mahtavaa päästä yhden läheisimmistä ystävistäni juurille.
3. Lempiruokasi?
Fetasalaatti ja kylmäsavulohi!
4. Lempivaatteesi?
Treenivaatteet ovat erittäin mukavia! Mutta viihdyn myös isoissa neuleissa ja legginseissä.
5. Lempi urheilulajisi?
Fitness, jääkiekko ja jenkkifutis. 
6. Kuka inspiroi sinua?
Ystävät, läheiset, kihlattu. 
7. Mikä on salainen unelmasi?
Eihän se olisi salainen jos kertoisin.. :)
8. Luottomeikkisi?
MAC:n meikkivoide.
9. Mikä adjektiivi kuvaa sinua parhaiten?
Innostun helposti asioista ja olen onnellinen. Innostuva siis? :)
10. Suurin muutos elämässäsi?
Päätös lähteä vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin todella huonolla kielitaidolla sekä elämäntapamuutos. 
11. Hauskin kesäpäivä?
Viime vuoden juhannus on hyvä esimerkki tästä; oma mökki, rakkaita ystäviä ja rentoa menoa. Ei kelloon katsomista, pelkästään nauttimista. 

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “11 x 4 faktaa & vastausta !

 1. Anonymous sanoo:

  Laitetaan kolehti pystyyn ni saadaan sulle uudet rillit niin pääsee ne kauniit silmätkin esillle!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hehe! Loppuvuodesta sanoin että hankitaan, mutta nyt se ollaan tekemässä. Toivottavasti kerkeäisimme ennen matkaamme hankkimaan lasini! Hyvä idea tosin! ;) Kiitos.

   Tykkää

 2. Laura sanoo:

  Moi! Halusin vaan kommentoida että tykkään lukea sun blogia tosi paljon, musta on ihana et oot saanu muutettua sun elämää noin onnistuneesti haluamaas suuntaan! Tulee inspistä ja motivaatiota itellekin yrittää. :) Ja ahh mäkin haluun Kap Verdelle, laita sit paljon kuvia!- Laura

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Laura!Ihana kuulla susta :) Tiennytkään, että pidät myös blogia – kiva päästä lukemaan sun kuulumisia Lontoosta! Kiitos paljon! Helppoa ei ole aina ollut, mutta läpi mennään vaikka harmaan kiven. Se on jotenkin helppoa, kun tietää mihin haluaa :) Laitan varmasti kuvia! Oon niin innoissani, Afrikkaan! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: