Elämäni muutos

Moikka!

Täältä tavaroiden pakkailujen keskeltä päätin jakaa löytöni teidän kanssanne. Nimittäin vanha vyöni muutaman vuoden takaa. Se oli hautautuneena housulaatikkoni alimmaiseksi, ei sinäänsä mikään yllätys sillä en ole voinut sitä viimeiseen vuoteen kohta käyttää.

Tästä myös näkyy se lähtökohta, missä olen painavimmillani ollut. Kuvia olen käynyt myös läpi, niitä jaan teidän kanssanne myöhemmin. Anteeksi näiden kuvien laatu.

Puolikas minua on kadonnut!
 Vyön oston jälkeen jouduin melkein heti käyttämään reikää nro 2, eli toisiksi suurinta! Tällä hetkellä, kuten kuvasta näkyy, senttejä on lähtenyt ja vyö on aivan liian iso! :) 
Hei vaan!

En voisi olla tyytyväisempi tuosta löydöstä. Mukaan toiseenkin asuntoon se tulee, muistuttamaan vanhasta. Siitä mihin en koskaan aio palata, mutta hyvä muistaa mistä on tullut.

Ihanaa maanantaita! Muutto tosiaan keskiviikkona, joten voi olla että blogi on hiljaiselossa sen aikaa että olemme saaneet rauhassa laitella.

xxo,
Janina

7 ajatusta artikkelista “Elämäni muutos

 1. Rina sanoo:

  Heippa!Vau! Onpa niitä senttejä lähtenyt vuodessa! :) Mietin, että mitä liikkeitä käytät sun olkapäätreenissä? Koska itselläni on nyt ohjelmassa pystypunnerrusta käsipainoilla, mutta olisi tarkoitus nyt suunnitella uutta saliohjelmaa, niin onko antaa jotain vinkkejä?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Rina! Vyö on tosiaan muutaman vuoden vanha, mutta pieninkään reikä ei ole vuoteen sopinut. Eli kaikkia senttejä ei ole vuodessa lähtenyt. :) Mutta tulosta tullut kuitenkin. Ja kiitos! Olkapäätreeni-postausta on odoteltu jo tovi, se on ollut tuloillaan, mutta tekniset ongelmat sun muut kommervenkit ovat hidastaneet, eli tsekkaa vielä se kunhan saan tehtyä. :) Tässä kuitenkin omia lemppareita: vipunostot sivuille, vipunostot eteen, arnold prässi eli pystypunnerrus kiertäen, pystysoutu. :) Itse tein juuri lauantaina arnold prässi & vipunostot eteen levypainolla supersarjana. Niiden jälkeen vipunostot sivuille ja vielä vipunostot taakse kumartuneena (takaolkapäähän kohdistuva) olkapäät kiittivät! ;) Tulipahan vastaus, toivottavasti on apua! Viimeistään sitten olkapäätreeni-postauksesta, joka tulee kuvien kanssa! ;)

   Tykkää

 2. Emmie sanoo:

  Upea muutos! Saat kyllä olla tavattoman ylpeä itsestäsi! :-) Toivottavasti meikäkin saa jossain vaiheessa tätä matkaa mittailla itseään suupielet korvissa.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hei Emmie!Kiitos paljon, vaikka vuosia onkin mennyt muutama ja hitaasti edetty, olenkin erittäin ylpeä. Ei ole ollut kiirettä ja niin se elämä muutetaankin, oppimalla asioita kantapään kautta! ;) Pääset varmasti tavoitteisiisi, pää pystyssä vain! :)

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Moikka, kysymys ei liity postaukseen, onnea kuitenkik muutoksesta:) Olen huomannut että sali treeni päivänä ruoan yhteydessä syötävät hiilarit kannaattaa jättää syötäväksi treenin jälkeen keho käyttää ne parhaiten, mutta mites aerobisen kuten step päivinä. Kannaattako hiilarit syödä lounaalla eli ennen treenin vai treenin jälkeen päivällisellä? Kiitos jos osaat tai joku lukija osaa auttaa:)

  Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Hei, en oo nyt ihan satavarma, mutta mä oon käsittäny et nyrkkisääntönä on et hiilarit ennen ja protskut jälkeen treenin, itellä ainaki toiminu tämä oikein hienosti!

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hei!En ole tosiaan mikään ammattilainen itsekään, mutta salitreenipäivinä itselleni toimii hyvin seuraavanlainen: pari tuntia ennen treeniä ateria ilman tai vähäisillä hiilareilla, ennen treeniä latari ja banaani (nopeaa energiaa). Treenin jälkeen juon palkkarin ja syön välillä banaanin. Tunti-puolitoista palkkarin jälkeen syön kunnon aterian, joka sisältää sitten runsaammin hiilareita. Sen olitkin maininnut itsekin. :)Ennen aerobista yritän pitää hiilarit melko vähäisinä enkä sen jälkeenkään niitä hirveämmin syö. Uskon, että elimistö polttaa rasvaa treenin jälkeenkin, joten vältän hiilareita heti aerobisen jälkeen jotta rasvanpalaminen jatkuisi. :) Tämä on oma näkemykseni ja itselleni toimiva ratkaisu. Toivottavasti oli apua!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: