Katki & poikki.

Iltaa ihanat! Lukijakunta kasvaa, TERVETULOA, kaikille uusille lukijoille – ihanaa että olette löytäneet tänne.

Täällä kirjoittaa todella väsynyt mimmi. Kuten voitte arvata, päivät täyttyvät treeneistä sekä töistä. Kaikista eniten harmittaa, että blogi on jäänyt nyt hieman taka-alalle, mutta siihenkin toivottavasti saamme muutosta kun tulevat työpäivät ovat hieman lyhyempiä. Olen myös suunnitellut blogin ulkoasun täydellistä uusimista, siihen suuntaan missä sen olen halunnut jo pitkään olevan. Tulen muutaman viikon sisällä sulkemaan blogin muutamaksi päiväksi, mutta siitä lisää kun asia on ajankohtainen.

Tämä alkuviikko onkin mennyt ohi siivillä. Treenejä on kertynyt 7 ja sen tuntee kropan jokaisessa osassa. Jalat ovat aamulenkeillä painaneet enemmän kun koskaan, käsin saanut liikutella eteenpäin. Silti nautin niistä ja kuinka paljon energiaa niiden jälkeen onkaan.
Huomiseksi olen suunnitellut oman hemmottelupäiväni, joka sisältää esimerkiksi kasvohoitoja. Siitä kerron teille enemmän huomenna. Koko päivän olen kuitenkin menossa, mutta päivän kohokohtana tapaan rakkaan Venäjällä alkuvuodesta asuneen ystäväni. Ikävä on ollut suuri.

Tänään olin päiväduunistani vapaalla ja päivän vietinkin sitten FAST:n Recovery & Protein -sarjaa edustamassa. Päivä oli mahtava. On ihanaa päästä ihmisten kanssa keskustelemaan itselleen läheisestä aiheesta ja tuotteista. Mielipiteitä ja ajattelutapoja on monia, niistä on aina mukava kuulla.

Ajatus pätkii ja haukotuttaa. Vielä iltapala nassuun ja unten maille. Huomenna saankin nukkua tavallista pitempään, mikä on ainoastaan tervetullutta! :)

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Katki & poikki.

  1. Anonymous sanoo:

    Mitä muita treeniblogeja sä voisit suositella? :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: