Comeback

Loistavaa vuoden alkua! Espoon päässä on kirkasta. Paksu lumipeite heijastaa kaiken valon ja ympäristö kimaltelee. Lumi narskuu jalkojen alla ja ilma on raikas. Aika muikea uusi vuosi!

Olen ollut suunnittelematta MIA (=missing in action). En ala selittelemään, sillä innostuksen puutteesta ei ole kyse. Muuttuneen elämäntilanteen omaksuminen on ottanut energiavarastoistani enemmän kuin odotin.

Dieettiviikkoja on nyt takana muutamia päiviä vajaat yhdeksän. Pudotettuja kiloja on takana kuusi +. Viimeksi vaa’alla käydessä, kiloja oli karissut kuusi. Viiden ja puolen viikon kohdalla kiloja oli pudonnut noin viisi ja puoli. Nyt pudotustahti on ymmärrettävästi hiipnut, sen tuntee vaikkei numeroita seuratakkaan. Keskikroppa kapenee tasaista tahtia ja kuin ihmeen kaupalla selkäkin näyttää leveämmältä.

Olenkin käynyt mielessäni lukuisat keskustelut omasta kropastani. Siitä paketista, jonka näiden vuosien tekemisellä pystyn tuomaan lavalle. En tule missään tapauksessa olevamaan se lihaksikkain tai pyöreimmät olkapäät omaava kilpailija, joten miten minulla voisi olla mahdollisuuksia sijoittua hyvin? En ole siitä itsekään vielä satavarma, enkä tiedä tulenko ennen kisoja olemaan. Suunnitelmat ovat selvät; esiintyminen ja poseeraukset pitää hoitaa, ei 100 vaan 120 prosenttisesti. Sulavaa, leikittelevää ja itsevarmaa.

IMG_20150117_121917

Kun syksyllä ilmoitin olevani kevään poissaolevana opintojeni parista, olin varma että saisin hieman enempi aikaa panostaa kirjoittamiseen. Arki on kuitenkin ollut melkoisen rankkaa, vaikkakin dieetti on edennyt helposti. Pitkät työvuorot verottavat palautumista ja energiatasoja illan treeneistä. Etsinkin tällä hetkellä ratkaisua siihen, miten saisin tuotua bloggauksen takaisin arkeeni.

Huomenna matkustan päiväksi Tampereelle, tiimini PT-päivään. Minua odottaa kisavalmentaja-triomme kuntotsekin parissa sekä kova jalkatreeni, jonka perään poseeraustunti. Pääsen hyppäämään tiimikaverini kyytiin, joten ensimmäistä kertaa en ole itse ratin takana – pystyn nauttimaan matkasta. Heh.

Miten teidän uusi vuosi on alkanut? Oletteko aloittaneet elämäntaparemontin tai tehneet muita uuden vuoden lupauksia? 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , ,

11 ajatusta artikkelista “Comeback

 1. beebe sanoo:

  Missä sormus O_o

  Tykkää

 2. Marjut sanoo:

  Kiva kuulla susta taas Janina! ♥ Mä muistan jotenkin vielä niin elävästi sen hetken, kun aloin lukea sun blogia ja sä olit vasta haaveilemassa lavalle menosta. Hitsi vie nainen on ottanut härkää sarvista ja ON siellä lavalla pian :)) On niin mahtavaa seurata sun unelmien täyttymistä – tsemppiä! :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Siitä onkin aikaa, hihi. Hassusti on elämä kyllä muuttunut blogin alusta. :) Aika menee välillä liiankin nopeasti ohitse, kohta 10 viikkoa takana ja 12 edessä. Vai 11. En laske itse, luotan muiden laskuihin. Heh. Täysillä mennään loppuun asti!

   Tykkää

 3. piai sanoo:

  Näin sut ykspäivä vipeltämässä kampin stadiumilla. Oot hirmu pikkuinen! :D Ihan kahesti katoin et ”onkohan toi kimuli se fitfashionin bloggari”, sit sä taas vipelsit johonkin :D Piti itsekin lähteä tonne PT-päiville rehaamaan ja myöskin koutsin kuntotsekkiin, mut budjetti ei anna periksi :C Sucks big time. Mutta piä kivvaa meidän muidenkin paikalle pääsemättömien tiimiläisten puolesta! :)

  Tykkää

 4. Hannele sanoo:

  Jee, oot back! Toivottavasti löydät aikaa bloggaamiselle, on kiva kuulla kuulumisia :) Onneksi instassa on voinut vähän seurata… Mielenkiinnolla jään odottelemaan postausta pt-päivästä, jos sellaista meinaat kirjottaa, kun itse en päässyt mukaan :/ 2 kk päästä kyllä tuun, vaikka mikä ois!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Toivon tosiaan samaa, yritän kovasti järjestellä omaa päätäni, jotta saan vapaa-ajan tehokkaasti kulutettua :) Jonkinlaista PT-päivä kuulumista on varmasti tulossa – kunhan kerkeän! :) Toivottavasti nähdään ensi päivillä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: