TYHJÄ

Olen tuijottanut tätä tyhjää kirjoituskohtaa noin 15 minuuttia. Asioita, mielipiteitä ja ajtuksia seilaa päässäni. Sen sisällä tuntuu olevan neljän vuodenajan taistelu, minkälainen mieli ottaa tänään vallan? Ykkössijasta taistelee kesä ja talvi, toistensa vastakohdat. Negatiivinen ja positiivinen. Nauraa vaiko vittuuntua, siinä on vaihtoehdot.

Tunneskaala saattaa heitellä minuuteissa. Soppaan kun heitetään vielä kuukautisten tuomat heittelyt, niin sosiaalisuuteni on miinuksella. Ei hirveästi kiinnosta, jaksa.

Olen väsynyt. Todella väsynyt, henkisesti. En jaksa taistella taistelua, joka ei mene eteenpäin. Taistelua, jonka vastapuoli tekee katoamistemppuja ja vaikeuttaa asioita. Vallitseva tilanne on mikä on, olen tehnyt kaiken minkä voin, minkä pystyn.

Haluaisin vain käpertyä lakanan alle, tuijottaa elokuvia. Nukkua ja kadota niin pitkäksi aikaa, että tämä sotku olisi poissa. Se on imenyt musta kaiken. Viikonlopun aikana katsoin 7 tuntia maantiepyöräilyä. Lajia, jota en ole ikinä seurannut.

Janina Pohja, Fit Times, junarata, kuvaukset, valokuvaus

Saatan nähdä frendiä ja tuijottaa tyhjyyteen. Pilke silmäkulmasta on kadonnut, kuin joku olisi varastanut tärkeimmän aseeni elämän vastoinkäymisiä vastaan.

En saa sanoja suustani. Haluaisin kertoa teille treenien tuomasta energiasta, siitä kuinka me jokainen olemme luotuja onnistumaan, ystävistä, suunnitelmista, tulevaisuudesta, hyvistä uutisista. En pysty nauttimaan niistä kuin pitäisi.

Olo on tyhjä. 

xxo,
Janina

Avainsanat: , ,

2 ajatusta artikkelista “TYHJÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: