Mua on nuoresta iästä asti arvoitettu ulkonäön perusteella. Sain kuudennella luokalla silmälasit, yläasteella aloin kärsimään aknesta ja lukion alussa lihoin 15 kiloa vaihto-oppilaana. Olin siis kävelevä pilkan kohde ja pilkka osui useimmiten arkaan paikkaan. Välillä huomaan itsessäni edelleen tuon vaikutuksia, epävarmoina hetkinä ahdistun ja olen varma että jokainen ympärilläni oleva katsoo ja arvostelee niistä samoista asioista kuin nuorena – silmälasit, kilot ja naama.

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, itsevarmuus,

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, itsevarmuus,

Peilikuva ei ole sitä mitä mun pään sisäinen pieni pirulainen haluaisi sen olevan. Sinne on pinttynyt kuva timmeistä vatsalihaksista, pyöristyvistä takareisistä, siitä hartialinjasta puhumattakaan. Muistikuvia motivaatiotaulun kuvista, fitness-lehdistä ja esikuvista. Välillä vieläkin katson itseäni ja kierolla tapaa mietin kaipaavani sitä ja tätä.

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, itsevarmuus, Kitee

Elämän edetessä kartutamme kokemusta ja ajatusmaailmamme laajenee. Olen ymmärtänyt sen, että olen oman onnellisuuteni, elämäni ja positiivisuuteni seppä. Ja nyt, mulla on ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti, niin kuin aikuisten oikeasti, helvetin hyvä olla omassa kehossani. Se liikkuu enemmän kuin koskaan ennen, liikkuvuus on kasvanut – sainhan eilen melkein spagaatinkin (kohta puhutaan enää puuttuvista milleistä). On mulla vatsamakkaraa ja ehkä seiskalla alkava paino (kuka edes tietää kun en välitä käydä vaa’alla). Ja hitto, varsinkin reisiin on kotiutunut vähintäänkin yksi selluliittisuku ellei kaksikin. Mutta kuten Aino omassa blogissaan kirjoittaa:

”Ne ihmiset jotka arvottaa mut sen perusteella miltä mä näytän ei todellakaan oo sellaisia kenen kanssa haluaisin jakaa mun elämän, ilot ja surut. Yksikään mun läheisistä ei oo koskaan antanut mun ymmärtää etten olis tarpeeksi hyvä, etten kelpais. Kukaan ei oo kommentoinut mun vatsamakkaroita tai todennut mun takapuolen olevan lättänä.”

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, itsevarmuus, Kitee

Janina Pohja, Fit Times, bloggaaja, itsevarmuus, Kitee

Mä olen muutakin kuin pintaa. Olen kaikki se kipinä, mielikuvitus, oma maailma, hyvin hullunkurinen ajatusmaailma ja hitto, mikä huumori. Se on aivan omaa luokkaansa ja uskallan sen sanoa. Mä nauran jokainen päivä, jaan typerimmätkin vitsit kaikkien kuulevien kanssa ja no, ihan Snapchat-feediäni katsoessa tietää, etten anna muiden mielipiteille painoarvoa. Ei meikkiä, tukka heitettynä nutturalle ja neljä silmää – moi mä oon Janina. Kiva kun seuraat. Toivottavasti myös sä koet voivasi olla luonnollinen, aito, oma itsesi.

Jokainen meistä painii itsevarmuuden ja itsensä rakastamisen kanssa. Sen takia olenkin innoissani, että pääsen arpomaan teille 2 kpl I Love Me -messulippuja. Arvon nämä yhtenä pakettina, sillä kuten tässä postauksessa kirjoitin, kaikki on parempaa jaettuna ystävän kanssa. Kerro mulle kommenttikentässä, kenen kanssa sä lähtisit messuille? Arvonta suoritetaan tiistaina 18.10. klo 17.

xxo,
Janina

KOMMENTOI

Janina Pohja avatar

Published by

10 vastausta artikkeliin “MUISTIKUVIEN VANKI + ARVONTA”

  1. Laura avatar
    Laura

    Ottaisin mukaan mun hyvän ystävän, jolla on ollut tosi rankka syksy ja vuosi, ja toivoisin että tämä tois hälle piristystä <3

    Liked by 1 henkilö

  2. Jenna O avatar
    Jenna O

    Ottaisin mukaan ihanan siskoni:)

    Liked by 1 henkilö

  3. Laura avatar
    Laura

    Ottaisin mukaan mun siskoni, jonka kanssa nähdään ihan liian harvoin, kun asutaan eri paikkakunnilla ja sais viettää pitkästä aikaa taas yhteistä laatuaikaa ❤️😊

    Liked by 1 henkilö

  4. Siinatar avatar
    Siinatar

    Ystäväni kanssa menisin =). Mukaan kivaan arvontaan!

    Liked by 1 henkilö

  5. Laura avatar
    Laura

    Lähtisin parhaan ystäväni kanssa ♥

    Liked by 1 henkilö

  6. Tepsu avatar
    Tepsu

    Menisin yksin. Toisen lipun antaisin kaverille.

    Liked by 1 henkilö

  7. Gustavå avatar
    Gustavå

    Lähtisin messuille äitini kanssa!

    Liked by 1 henkilö

  8. Riksu avatar
    Riksu

    Messuille lähtisin rakkaan äitini kanssa viettämään äiti-tytär-laatuaikaa

    Liked by 1 henkilö

  9. Kadi avatar
    Kadi

    Ystävän kanssa olisi mukava jakaa nämä messut :)

    Liked by 1 henkilö

  10. Aino avatar
    Aino

    Ottaisin mukaan mun ystävän, joka on todellakin ansainnut hemmotteluviikonlopun messuilla! Nähdään muutenkin harvoin, joten olis hauskaa järjestää tällainen yllätys viikonlopulle:)

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti