I LOVE ME -MESSUTÄRPIT; KÄY NÄISSÄ MUN LEMPPAREISSA!

Olen käynyt I Love Me -messuilla ainakin viimeiset neljä vuotta, voinen siis kutsua itseäni kokeneeksi kävijäksi. Olen nähnyt kehityskaaren sekä iloinnut terveys ja luonnollisesti osioiden kasvusta. Ne ovatkin osioita, joista löydän sekä ystäväni että omat lempparipaikkani. Paikat & osastot, joista mä sekä varmasti te kiinnostutte!

Janina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinenOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJanina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinen

FOODIN 

Yllättikö? :D Saapuessani messuille, ensimmäinen tavoitteeni oli löytää tukikohtani eli Foodinin himmeän iso ja tyylikäs osasto. Aino, Lasse, Maria ja muut ovat raataneet tämän eteen pitkään – suosittelen siis tsiigaamaan! Osastolla pääsee maistamaan niin maukkaita ja monipuolisia tahnoja, joista cashewtahna on yksi lemppareistani, kuin uutuustuotteita eli raakasuklaalevyjä ! Suklaalevyt on muuten tarjouksessa 5kpl/10€ – mä kotiutin kymmenen. Puolet tosin menevät ystävälleni, toimin siis raakasuklaamuulina. Lempiduunini. Hih.

Janina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinenJanina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinen

PURE HERO

Pure Heron herkut löytyvät itse asiassa Foodinin pisteeltä myös, mutta oli kuitenkin mainittava, että heidän kakkunsa: to die for! Snickers-kakun energialla jaksoin naureskella ja kuljeskella yksin messuilla. Toisaalta, kauan ei tarvinnut yksin olla kun sekä Tuukka että Monna tupsahtivat nauramaan paikalle. Siinä on pariskunta, jota voisin kehua maasta taivaaseen – olen hemmetin onnekas saadessani tuntea heidät. <3

Pure muuten avaa ensi maanantaina (24.10) uuden kahvilan Kluuviin, suosittelen teitä jokaista menemään sinne! Kirjoitin Turussa sijaitsevasta Puresta mielipiteeni, tsekatkaa ja ihastukaa. ;)

Janina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinenOLYMPUS DIGITAL CAMERAJanina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinenJanina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinen

EVERYDAY MINERALS & BOHO

Ystäväni käyttävät paljon luonnon kosmetiikkaa, joten olen alkanut itsekin kiinnostumaan siitä. Herkku värejä, ihanan raikkaat osastot ja hymyilevät, aktiiviset näytteilleasettajat! Suositus! Käytättekö te muuten minkälaista kosmetiikkaa? 

Janina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinen

HAMPPUFARMI

Kuulostaako hassulta? Ai, että söisit hamppua? Niin se särähti omaankin korvaani kun kesällä sain tuttuni pussista maistaa tällaista snackia. Pommi! Näitä lähti messuilta itsellekin mukaan, 4€ pussi. Onhan se kalliimpi kuin normaalisti, mutta laatu korvaa määrän. Osastolla jaettiin näistä maistiaisia, joten suosittelen ainakin käymään maistamassa! Ihanan suolaisia, tämän(kin) illan Vain Elämää -napostelua!

Janina Pohja, Fit Times, I Love Me, 2016, messut, terveys, kauneus, hyvinvointi, Hamppufarmi, Foodin, Everyday minerals, Evoke, The Ginger People, bloggaaja, messutärpit, vinkit, Messukeskus, raakasuklaa, superfood, luonnollinen

THE GINGER PEOPLE

Oh my lord. En tiedä mistä aloittaisin, sillä mä olen hulluna inkivääriin. R A K A S T A N inkivääriä. Inkiväärimehu, -mössö, -karkki, -siirappi, -olut.. you name it, I love it! Tällä osastolla on myös inkivääribaari, josta saa esimerkiksi inkiväärimojitoa! N A M.

Monet blogit pursuavat nyt messutärppejä, mutta nämä ovat oikeasti sydämeni vinkkejä. Mun lemppareita. Aitoa minua. Ostin jokaiselta ständiltä ja seison näiden tuotteiden takana minä päivänä tahansa. Käykää tutustumassa ja ihastukaa niinkuin mäkin olen ihastunut!

xxo,
Janina

KOMMENTOI

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: