Kuntosaleista

Ensimmäinen On The Go -postaus, Blogger -sovelluksella..

Olen siis vasta vaihtanut kuntosaliani ja olen vielä ainakin tyytyväinen. Toisaalta sen todellisen tyytyväisyyden pystyy mittaamaan vasta kun pääsen takaisin normaaliin elämänrytmiin kiinni. Eli takaisin töihin ja muihin menoihin.

Moni on ihmetellyt miksi vaihtaisin niin hyvästä kuntosalista, Elixiasta, pois..? Päällimmäisenä syynä on varmasti heidän aukioloaikansa, jotka ovat omasta mielestäni kovin naurettavat suhteutettuna jäsenyyshintoihin. Kesän viikonloppu salitreenit jäivät todella vähäiselle, kiitos vain 10-18 aukioloaikojen. Olin itse töissä viikonloppuisin ja vaikka työvuoroni olisi miten päin en luultavammin olisi sinne kerennyt. Alkoi ottaa päähän, miksi syydän kuukausittain rahaa salille joka ei palvele omia tarpeitani?

Toki Elixialla on paljon asioita mitä en nykyiseltä saliltani löydä.. Kuten lapsiparkki, mutta miksi kustantaisin muiden lapsien hoidon kun itselläni ei ole? On myös raastavaa kun työntekijät kulkevat ympäri salia etsimässä itkevien lapsien äitejä. Toisaalta, varmasti arvostan tällaista palvelua kun itselläni on lapsia.
Ryhmäliikuntatunnit, joilla en kertaakaan ole käynyt. Muutamat kiinnostavat tunnit ovat aina täysiä tai en pääse niille aikataulun takia. Miksi maksaisin siitä?
Solarium – kiva plussa. En tulisi käyneeksi ellen olisi lahjaksi saanut monen kerran kortin.
Aamupala – asun 2 minuutin päässä salista, joten harvemmin käyn siellä suihkussa. En näe miellyttäväksi istua hikisenä syömään puuroa salin aulaan. Kivahan se on, varsinkin niinä aamuina kun lähdet suoraan salilta jatkamaan. Koen sen muutoin aika turhaksi, koska kotoa löytyy kahden kilon kaurahiutale säkki, mutta se olen vain minä.

Itse kaipaan vain kuntosalin. En tarvitse muita asioita ympärilleni. En henkilökuntaa, en saunaa. Nykyisen salini asiakaspalvelu toimii netitse ja Personal Trainereiden kautta, jotka tuntuvat olevan kokoajan salilla. Asiakkaan tai oman treenin yhteydessä.

Maksan nykyään 39,90€/kuussa, verrattuna 70+€/kuussa Elixian maksuihin. Tyytyväinen? Aika selvä homma!

Elixian aukiolot arkisin 630-22, viikonloppuisin 9/10-20. Pyhinä todella rajoitetusti. Nykyisen salini, EVO Fitness Leppävaaran, aukiolot 5-24 vuoden jokaisena päivänä. Tyytyväinen? Sanomattakin selvää!

Millä kuntosalilla te käytte? Oletteko tyytyväisiä? Miksi valitsitte juuri sen? Mitä te kaipaatte kuntosaliltanne?

xxo,
J

PS. En hirveästi tykkää tästä sovelluksesta, puutteita löytyy aika paljon, mutta kyllä tällä pärjää! :)

Avainsanat: , , ,

14 ajatusta artikkelista “Kuntosaleista

 1. Anonymous sanoo:

  Mille salille olet siis vaihtanut kun on noin halpa?

  Tykkää

 2. Finde sanoo:

  Mä käyn Easyfit-ketjun salilla. Se on kans tuollainen ”kylmäsali” eli henkilökunta on paikalla ”virallisesti” kolmena iltana jos on jotain toimistoasiaa. Mutta tuntejahan on sitten ma-pe jolloin on kuitenkin ohjaaja paikalla. Lisäksi on noiden ohjattujen tuntein lisäksi ns. virtuaalitunteja (aamusta iltaan), jotka ohjataan isolle screenille videolta. Minä tykkään! 29.90/kk ;) Tälle voisi kyllä omistaa oman teksin blogissa, kun tämäkin ketju on aika uusi.

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Wau! Kuulostaa ihan loistavalta! :) Ihanaa, että alkaa enemmän olemaan noita halvempia kylmäsaleja. Ei kaikki tosiaan tarvitse niitä extra-juttuja! :) Pitää seurailla noidenkin sivuja uusien salien varalta, jos sattuis vaikka lähimaille. Tai nytkun etsitään kämppää ostettavaksi niin se olisi upeeta! Kiitos vinkistä! :)

   Tykkää

 3. -Liisi- sanoo:

  Moikka! Löysin juuri blogisi ja olen pohtinut myös tuota Evo kuntosalia, kaipaan itse myös pelkkää salia..enkä niitä lisä”hömpötyksiä”! Onhan se niin,että kyseisellä salilla ei siis ole sitoutumisaikaa? Voi irtisanoa ittensä juuri silloin kun haluaa? Ilmoittauduitko netin kautta jäseneksi vai mitenkä? Onka salilla myös kevyitä vapaita painoja kuten 1&2 kg? Kuvia kun katselin niin sali vaikuttaa siistiltä :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moi Liisi!Salilla ei ole minkäänlaista sitoutumisaikaa, muistat vain lopettaa jäsenyyden omilta Evon sivuiltasi, koska muuten jäsenyys jatkuu automaattisesti. Ilmottautuminen käy netin kautta, josta saat sisäänpääsy koodin. Kunhan salille pääset niin vetäse PT:tä hihasta ja pyydä kulkulätkä, joka pitää aktivoida tuon nettisivun kautta omalle profiilille. Salilta löytyy hyvät käsipainovalikoimat. :) Sekä kahvakuulat. Pääset myös kokeilemaan jos lähetät ”EVO TREENIKERTA” numeroon 18200. Se on ilmainen tekstiviesti, jonka vastauksena saat sisäänpääsykoodin joka on voimassa sen päivän ajan. :)

   Tykkää

 4. -Liisi- sanoo:

  Okei, hei kiitos kovasti infoista! Tuo on kyl tosi kätsää, et on käytössä lätkä ja salille voi marssia sillon kun haluaa, myös nuo aukioloajat on tooosi hyvät! :) Positiivinen juttu! Taidan tässä joku päivä lähetelle tekstaria ja käydä kattoo salia ;) Kiitos viel kerran!

  Tykkää

 5. Anonymous sanoo:

  Onks se kuinka täynnä ja pääseeks sinne käymään ja kattoon mestoja?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Käyn itse aikaisin aamusta/aamupäivästä, jolloin siellä on lisäkseni vain muutamia ihmisiä. Ruuhka-aikoja välttelen ihan tietoisesti. EVOn nettisivuilla, omilta sivuilta pääsee seuraamaan ns ”kävijälaskuria” joka näyttää maanantaista sunnuntaihin jokaisen tunnin arvion kävijämääristä.. Tämän avulla pystyy seuraamaan ruuhkapiikkejä ja välttelemään niitä :)Jos lähetät ”EVO TREENIKERTA” numeroon 18200, saat paluuviestin joka sisältää sisäänpääsykoodin. Viesti on ilmainen ja voimassa kyseisen päivän ajan.

   Tykkää

 6. Anonymous sanoo:

  Onko EVOn Lepuskin salilla saunoja pukkareissa? Vieläkö tämä 18200 ”EVO treenikerta” -tekstari futaa? Ois kiva käydä testailemassa sali. Käyn tällä hetkellä siinä vastapäätä Satsissa ja tulee maksettua vähän turhasta. -Tomi

  Tykkää

 7. Anonymous sanoo:

  Right. Thanks. Testiin siis :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: