Lauantai hymyä täysi

Viikonloppu on ollut ihana. Eilen pääsin nauttimaan sekä rakkaiden serkkujeni perheen että oman perheeni seurasta kokopäivän. Kävimme ensin pelaamassa biljardia sekä keilaamassa! JEE. Biliksessä tein jotain itselleni uutta, ratsastin nimittäin kahdella pallolla ja sain vielä pallon pussiin – hehe. Elämän pienet ilot ja onnistumiset. :)

Loppu päivä sekä ilta vietettiin serkkujen luona nauttien venäläistä illallista ja heille ehkä jopa traditioksi muokkaantunutta jälkkäriä, josta kuva alla. En muista miksi he kakkua kutsuvat, mutta kääretorttu kerroksen alla on vaniliajätskiä. Nam. Nyt on taas tullut herkuteltua, joten aika olla taas vähän tarkempi.

Koko päivä oli mahtava. Sai olla rennosti, nauttia hyvästä seurasta ja nauraa. Tällaisia iltoja pitäisi olla useammin. Lähdimme kuitenkin ajoissa kotiin, sillä olin kuskina ja huomasin silmieni alkavan painaa. Mikolla ei ole ajokorttia, joten oli parempi lähteä siinä vaiheessa. :)

Kuva täyteinen postaus. Nyt suuntaamme salille. Lihaskunnot on tältä viikolta onneksi itseltäni jo pussissa, joten aerobista vain. Hyppäänkin crosstrainerin selkään pitkästä aikaa muutakin kuin vain lämmittelemään. Kiva. Venyttelyäkin olisi omissa suunnitelmissa, mutta katsotaan miten aika riittää. Tosin kiire ei ole muualle kuin syömään, jotta ateriavälit eivät veny hurjiksi.

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Lauantai hymyä täysi

  1. Anonymous sanoo:

    Postaustoive : minä ja hänOlisi ihana lukea teidän tarina, kuinka ja mistä kaikki alkoi, tienne tähän päivään saakka, ja mihin tästä eteenpäin? Tiedän aiheen ehkä olevan hiukan kaukana blogisi teemasta, mutta toisaalta, ongan blogi elämästäsi, jossa kihlattusi pelaa suuressa roolissa :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: