Loppuviikon mietteet

Viikko on ollut treenin täytteinen vaikkakin lihaskuntotreenit ovat jääneet jalkatreeni-tasolle. Kroppa on ollut levon tarpeessa ja aerobiset ovat tehneet hyvää. Jalat tosin ovat jaksaneet ottaa kovaa treeniä vastaan ja pikkuhiljaa leikattu jalkakin jaksaa paremmin. Maanantain treenissä tehtiin ennätyspainoilla eikä eilenkään hirveästi kevennelty. Olen jonkun aikaa verrannut tämän hetkisiä jalkatreenissä käytettyjä painoja siihen mitä oli ennen leikkausta, aika turhaa. Nyt aloitin ns puhtaalta pöydältä ja kehitän itseäni leikkauksesta eteenpäin.

Ensi viikon alusta on tulossa työn siivittämänä kiireinen, treenit suunnitellaan valmiiksi aikatauluun jotta saadaan suurin tekosyy ”ei ole aikaa” yliviivattua. Ensi viikko merkkaa myös uutta treeniohjelmaa, joten motivaatiopuutetta tuskin tulee olemaan. Jalkatreeneihin otetaan pitkästä aikaa mukaan (fyssarin luvalla tietysti) maastaveto (lemppari !) sekä kahden jalan kyykky – kunnon syväkyykky! Saadaan taas peppuun kunnolla tuntoa ja nostetta, vaikka kickbackit ovatkin lukeutuneet treeneihin pitkään. :)
Mavea kokeilin jo eilen, koska olin niin innoissani. Hyvinhän se lähti toimimaan ja odotankin innolla isompia painoja!

Uudella ohjelmalla on tarkoitus saada hieman lihasta ennen pienehköä kiristelyä Fitnessmalli-ilmottautumista varten. Tällä hetkellä fiilis omasta kropasta on päivittäin vaihteleva. Todella hyviä hetkiä on, mutta myös niitä ei tästä tule mitään! -hetkiä. Vatsa on ollut muutaman päivän turvonnut, eikä tynnyri olo ole hirveän mukavaa. Selvitellään juuri mistä voisi johtua. Ruokavalio tuntuisi olevan kunnossa, sillä en käytä keinotekoisia makeutusaineita tai ”light”-tuotteita, en syö paljon hiilareita.. Syönkö jopa liian vähän hiilihydraatteja kulutukseen nähden? Voi olla.

Just a little reminder. :)

Ollaan juuri lähdössä Mikon veljentyttöjen joulujuhlaan Finlandia-talolle! Ei minun nuoruudessa joulujuhlia pidetty noin hienoissa paikoissa, jumppasali sai kelvata. Innolla odotan esityksiä! :)

Illaksi menemme omille vanhemmilleni syömään, jotta nähdään heidät ennen reissua. Myöhemmin illasta vielä päivän kruunaa HOBITTI -elokuva! JESJESJEE. 
Miten teidän lauantai on lähtenyt käyntiin? :)
xxo,
Janina

PS. Ensi viikolla tulossa toivottua olkapää-treeni postausta. 

10 ajatusta artikkelista “Loppuviikon mietteet

 1. Antti sanoo:

  Heippa! Ihan vaan nopeasti tsemppihuuto noille kyykyille ja mavelle! Wop wop! Mihinkä asti sulla on aikaa tuota ilmoittautumista varten valmistautua? Aika jännää jos sut näkee siellä seuraavissa kisoissa :)Loppuun vielä pakollinen hehkutus tuosta Hobitista, se tulee räjäyttämään tajuntasi!!! Tai jos et ole mikään vannoutunut Hobitti -fani, niin ehkä ei niinkään :D Itse rakastuin leffaan heti, mutta mä oonkin tämmönen fantasiahörhö.p.s. lauantai lähti käyntiin tuttuun tapaan salilla ja nyt voi sitten rentoutua lopun iltaa. Viettäkäähän kivaa siellä Finlandia -talolla.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Sinä se jaksat tsempata, ihanaa! :) Kiitoskiitos. Mave lähti rullaamaan, kahen jalan kyykyt vielä varovasti että formi pysyy kunnossa.Ilmottautuminen oli viime vuonna 31.3-6.5 joten treeniaikaa siihen löytyy, onneksi! Paljon on syväkyykkyjä edessä, jotta sinne uskalletaan mennä. Onneksi on kihlattu tukemassa ja oma henkinen kantti alkaa hetki hetkeltä olemaan oikeissa uomissaan. Hobitti, hhuh! Luin kommenttis just ennen ja JOOO. Apua. TSH-lover täällä hei vaan, ei jättänyt kyllä kylmäksi yhtään! Oli kyllä vuosien odottamisen arvoinen, hihiii! :)Joulukonsertti oli kans mahtava, kuinka monessa suomalaisessa tarhassa laitetaan Gangman (vai mikä lie) biisit joulujuhlassa soimaan ja tanssitaan? :) Nollassa? Mä kaipaan noita viikonlopun aamutreenejä jonka jälkeen pääsis nauttimaan päivästä, mutta usein iskee työt päälle. Se siitä rentoutumisesta sitten. :D Hyvä sä, hyvä te!

   Tykkää

 2. Essi sanoo:

  Lauantai lähti käyntii rintaa/selkää/ojentajia treenaten. Parasta viikonlopussa kun saa rauhassa olla salilla!Kuulostais aika hyvältä toi aerobinen viikko. Siitä olis varmasti hyötyä palautuen ja sais uutta puhtia punttiinki. Voisinki toteuttaa vaikkapa jouluviikkona, kun ei taida salille muutenkaan päästä:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Rauhassa salilla, hear hear! Odotan loppuviikon vapaapäiviä innolla, kiireettömiä aamuja. Hihii. :)Kyllä oli taas puhtia jalkatreenissä, jesjes! Suosittelen. :) Alkuvuodesta (helmikuun paikkeilla varmaankin) otan ihan täysin lepoviikon, ei treenejä ollenkaan. Saa ladattua akut kisoja varten. Kannattaa levätä, nyt on tosiaan hyvä aika siihen! ;) Alkuvuodesta sitten kahta kauheammin.

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Kerro kuinka kävi leffan kanssa – kuullut että siitä tulee pää kipeäksi (tai matkapahoinvoinnin oireita), kun siinä on yhdistetty 3d ja nopeampi kuvanvaihto!?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Me käytiin katsomassa tarkoituksella 2D-versio. Avatarin pitkästä 3D-kokemuksesta oli hieman sekava olo ja silmät väsyneet, tääkin kuitenkin 3 tuntia pitkä. Uskon tämän olevan parempi ilman 3D:tä, juurikin tuon kuvanvaihdon ja action-kohtausten nopeuden takia. :)

   Tykkää

  • Antti sanoo:

   Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Tykkää

  • Antti sanoo:

   Pakko heittää tässä välissä anonyymille, että itse kävin kuuden hengen seurueen kera tuossa 3D HFR -versiossa eikä kellään ollut mitään ongelmia tai tullut pahoinvointia. Ilmeisesti tuo pahoinvointi tulee marginaalisen pienelle joukolle. Tällä saattaa olla jotain tekemistä silmän tarkentavien lihasten vajaatoiminnassa tms, mutta kun en lääkäri ole niin en väitä näin olevan (villi veikkaus kuitenkin). Yhdellä tutulla on kuitenkin moinen ongelma eikä voi tästä syystä katsoa 3D elokuviakaan. Myös noi lasit oli jotenkin superkevyet ja hyvän tuntuset, kun vertaa esim oman kaupungin vastaaviin (käytiin siis Tennispalatsissa) :D*edit* poistin edellisen kommenttini kun typotin aivan niin mielettömästi :D

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Anttiantti, Tennarissa (ex-duunipaikkani ;) on parhaat lasit ja paras palvelu! Siksi siellä kaikki toimii. Mhaha. Quick shoutout huh! Mulla tosiaan voi hieman ongelmaa tuottaa tää nelisilmä-ongelma, tuplarillit ei aina niin mukavat. Ongelmia ei tosiaan oo lyhemmissä pätkissä tullut koskaan, joten kai tämänkin olisi mennyt. :)

   Tykkää

  • Antti sanoo:

   Haha! Heti hehkuttamassa!Mut joo, harmillista kuitenki, että kaikki ei voi noista ominaisuuksista nauttia ja itteänikin pelotti kun oli lukenu että voi tulla pahaa oloa. Onneksi ei kuitenkaan tullut. :)Sunkin pitää hankkia piilarit niin ei tuu ongelmia ainakaan sen kanssa ettei omat lasit mahdu noitten 3D hökötysten alle. :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: