8 päivää, kunto kiristyy

Maanantai! Vai onko tänään jo tiistai? Mistä näitä oikein tupsahtelee? Uusi viikko, uusi motivaatio, uusia syitä hymyyn. Treenit kulkee ja ruokavalio maittaa.

Tällähetkellä on fiilis todella väsynyt. Töissä meinasi silmät ummahtaa vaikka kahviakin jo neljättä kuppia vetelin. Yhtä ainutta syytä tähän ei varmasti löydy vaan väsymys on viime päivien yhteissummaa.

Lauantaina oli viimeisten viikkojeni yksi parhaimmista päivistä. Olin edustamassa FAST:ia Helsinki Fitness Classic tapahtumassa. Menoa ja vilskettä riitti, työpäivä venyikin 11 tuntiseksi. Eipä haitannut, sillä sain nauttia mahtavasta edustusseurasta sekä seurata itse kisoja. Timmejä oli jokainen mimmi sekä jätkä ja lavalle astuessaan jo voittajia. Boostia ja motivaatiota sain roppakaupalla ja alitajunnassa jo pitkään kytenyt Body Fitness -kisaaminen nosti isomman puoleisesti päätään. Yhdet kilpailut kuitenkin kerrallaan.
Olitteko te katsomassa kisoja paikan päällä? Tsekkailitteko jo kilpailijoiden kuvia? Mitä mieltä olitte? Oliko ennakkosuosikkeja?

Muutaman kuvan kerkesin nappaamaan, tässä Bikini Fitness-mimmejä. 

Omia suosikkejani olivat Fitneksessä upeasti edustanut Eveliina Tistelgren sekä Bikini Fitness -debyyttinsä tehnyt Jelena ”Alona” Malone. Molempien mimmien blogeja olen seurannut aktiivisesti pitemmän aikaa ja he ovat ansainneet pokaalinsa. Eveliina voitti säteilevällä tyylillään Fitneksessä ja Jelena pokkasi kolmannen sijan omassa pituussarjassaan. Hyvä mimmit!

Pitkän päivän päätteeksi kiitos seisoi. FAST:n pomot olivat tyytyväisiä ja itsekin melko poikki. Kamat kasaan ja muutamat tuotteet kullekkin matkaan. Näitä päiviä toivon lisää, nautin tekemisestä aidosti. Kulttuuritalolta matkani jatkui vielä rakkaan ystävän luokse, jossa viihdyimmekin pitkälle yöhön.

Sunnuntai koitti nopeammin kuin kuvittelin. Se oli päivä jolloin treffasin Sadun toistamiseen, agendana kuntocheckkaus. Kuinka ruokavalio on purrut kiinni ja sujuuko treeni. Jalkatreenin jäljiltä tutisevin jaloin käppäsin toimistolle, jossa sitten arvionti tapahtui. Onnen kyyneleet, ilon kylmätväreet ja hymy, joka varmasti näkyi kuuhun. Valmentaja oli tyytyväinen!! Kroppa on tiivistynyt todella hyvin ja tästä on hyvä jatkaa. Muutama viilaus ruokavalioon vielä viimeisille päiville ennen kuvauksia ja homma sujuu. Kovasti olette kyselleet tämänhetkistä kuntoa, joten tässä tulee muutama kuva. Iltapainotteisesti otettuja, mutta mielestäni vatsan seutu kehittynyt huimasti. Enemmän kuin osasin toivoa.

Jotta tekin näette ja ymmärrätte kehityksen paremmin, vasemmalla kuva on matkamme ensimmäisenä päivänä otettu. Eli maaliskuun alkupuolelta. Jälkimmäinen otettu muutama päivä sitten ennen nukkumaan menoa. Paljon on vielä tekemistä, mutta kyllä edistystä on tapahtunut. Vai kuinka?

 Tämä sitten viime viikolta.

Kädetkin alkavat muotoutua. Anteeksi huonolaatuinen kuva. Tulossa parempia. 
Tämän aamuiselta lenkiltä. Pyllykin nousee! Tekemistä tosiaan koko kropassa on vielä, mutta pitkälle on tultu. Enää 8 päivää kuvauksiin, välineet ovat kunnossa, nyt vain runtataan loppuun asti! :)

Eilen startattiin viikko tomerasti aamulenkillä sekä olkapää-ojentaja treenillä. Kirosanoilta ei voinut välttyä pystysoutua tehdessä, viha-rakkaus suhde rautaan kukoisti. Moni sivustakatselija varmasti saa treenejäni seuratessa nauraa, sillä oma ilmeeni muuttuu toistojen mukana huvittavammaksi. Puhaltelen hapotusta ja pinnistelen viimeisiä toistoja. Miko ainakin nauroi kesken sarjojeni. Onneksi silmäni ovat usein kiinni, jotta saan keskittymisen pysymään tuntumassa.

Ruokavaliota tosiaan tiukennettiin ja sen kyllä tuntee jokaisessa kropan solussa. Sekä ajattelussa. Muisti hieman pätkii, saatan jäädä ajatuksiini tuijottelemaan tyhjyyttä ja vatsa hieman kurnii. Nälkä on minulle tällähetkellä vain hyvä asia. Tiedän että aineenvaihdunta pelaa ja kroppa muokkaantuu. Aamulenkeistä on tullut oma henkireikäni, aamut starttaavat energisesti ja raitis ilma tekee aina hyvää.
Oletteko te aamulenkkeilijöitä? Kannattaa käydä kokeilemassa esimerkiksi n. 30 minuutin reipasta kävelyä ennen aamupalalle istumista, päivä saa aivan erilaisen alun! :)

Löydyn myös instagrammista (@msbottom), jonne päivitän päivittäin menoani. Ruokia, maisemia, treenejä, kunnon päivitystä. :)

Mitä teille kuuluu? Olen ollut hirveän kiireinen treenien, keittiöremonttisuunnitelmien ja töiden kanssa, mutta loppuviikosta rauhoittuu hieman!

xxo,
Janina

13 ajatusta artikkelista “8 päivää, kunto kiristyy

 1. Veera sanoo:

  TSEMPPIÄ MURU! <3

  Tykkää

 2. mea sanoo:

  Tsemppiä tsemppiä!! Hyvältä näyttää :)

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Tsemppiä :)T.Mansikkapilvi ;)

  Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Moikka! :)Aion myös itse hakea fitnessmallikisaan tänävuonna, blogia minulla ei ole mutta on ollut kiva seurata esimerkiksi sinun taivalta kisaan! Samat lähtötilanteetkin meillä on oikeastaan ollu, eli hommaa on riittänyt!Tsemppiä, ehkä nähdään toukokuussa! ;)T. Sanna

  Tykkää

 5. Anonymous sanoo:

  Moi Janina!Saanko kysyä miksi haluat niin kovin fitnessmalliksi? Kysyn ihan uteliaisuuttani, en siis pahalla ollenkaan :) Mitkä ovat tavoitteesi kisan suhteen ja miksi haluat niin paljon kisaan mukaan? Onko tavoitteet täydellisen vartalon saavuttamisessa vai jossakin muussa titteliin liittyvistä asioista?Kiristettiinkö ruokavaliota paljonkin?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hei!Kysyä saa tottakai. :) Ensimmäinen tavoitteeni oli jo viime vuoden Fitnessmalli-kilpailuissa, näin jälkeenpäin miettien oli hyvä että polvileikkaus-tuomio tuli ja jouduin laittamaan unelman sivuun hetkeksi. Vuosi sitten suurin tavoite olisi varmasti ollut tuo ”täydellisen vartalon” saanti, eli ei hirveän tasapainoinen lähtökohta. Vuoden aikana on henkinen puoli muuttunut paljon ja vaikka vartaloani muokkaan kokoajan haluamaani suuntaan, olen sinut sen kanssa. En lähde kisaan hakemaan kehuja muilta, jotta tuntisin sitä kautta hyväksyntyää tai parempaa itsetuntoa. Lähden haastamaan itseäni, katsomaan olisiko minusta siihen. Kestääkö henkinen kantti? Haaveena on tulevaisuudessa nousta lavalle myös BodyFitneksen merkeissä, joten kokemuksena tämä kilpailu on mahtava. Liikunta-ala kiinnostaa itseäni hurjasti ja toivoisinkin tulevaisuudessa työllistyväni jotenkin siinä. Kilpailusta on mahdollisuus poikia sekä töitä että kontakteja, löytää samanhenkisiä ihmisiä enemmän ympärilleen. :)Ruokavaliosta otettiin hieman pois, mutta todella vähän. Enempi vaihdeltiin raaka-aineita. :) Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi. Kysy ihmeessä jos jotain epäselvää jäi. :)

   Tykkää

 6. Wau nainen! Upeaa muutosta, mahtava kroppa! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: