Lupauksia & tavoitteita

Nyt viimeistään ne taitavat olla jokaisen mielessä, nimittäin uuden vuoden lupaukset. Tulevasta vuodesta halutaan tehdä paras, eikä sen tavoitteleminen ole väärin, haluanhan itsekin niin. 

Olen viime aikoina miettinyt mennyttä vuotta; käynyt läpi onnistumisia, vastoinkäymisiä sekä elämänmuutoksia. Viime vuoden lopussa olin varma, että vuosi 2013 olisi minun vuoteni. Panostin alkuvuonna kaikkeni Fitnessmalli-kilpailuihin, joka toi elämääni varmuutta sekä uusia kokemuksia että upeita ihmisiä. Vuosi piti sisällään useamman Linnanmäen Vuoristoradan sekä Spaceshotin – ylös alas välillä jyrkemmin välillä loivemmin.

Vuoden aikana on tapahtunut enemmän kuin olisin uskaltanut toivoakkaan. Tiedän satavarmasti olevani oikealla tiellä kilpailu-unelmieni kanssa. Työpaikka vaihtui itselläni vuoden sisällä kaksi kertaa, päättyen unelmatyöhön. Jännittäviä aikoja elettiin myös elokuun lopussa kun kolme välivuotta olivat takana ja edessä jatko-opiskelujen aloitus. Jännitin niin, että teki mieli jättää menemättä! Minut siunattiin niin työpaikalla kuin koulussakin ainutlaatuisilla ihmisillä, joiden kanssa loppu vuosi on mennyt uutta oppien ja kyyneleet silmissä nauraen. Ihmissuhteistakin tunnun oppineeni enemmän kuin aikaisemmin. Uskalla antaa niin myös saat. Olen ollut avoimempi kaikkine vikoineni, jonka johdosta olen lähentynyt monien kanssa. 

pienempi

Pienehkö pelleily tulee varmasti jatkumaan. ;)

Tuleva vuosi näyttää värikkäältä, onnelliselta ja innostavalta. Se tulee olemaan täynnä uusia kokemuksia, once in a lifetime -hetkiä ja motivoivia ihmisiä. Tulossa on uuden lajin alkeiskurssi, seitsemän viikon reissu Yhdysvaltoihin, rakkaan ystävän häät ja toisen ystävän ensimmäiset fitness-kilpailut. Paljon asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Sellaisia asioita pitäisi jokaisen vuosi olla täysi. 

Olen kovasti miettinyt tulevan vuoden lupauksia, mutta tullut siihen tulokseen etten tee yhtäkään. Lupauksien sijasta kirjoitan ylös tavoitteita, joita haluan ensi vuoden aikana saavuttaa (kuten piparkakkutalo, joka jäi tänä vuonna tekemättä). Toimisivatkohan tavoitteiden ylöskirjaus lupauksia paremmin? En tiedä, siksi kokeilen.

Vuonna 2014 haluan

 • Päästä eroon turhista tavaroista (mahdollisesti kasvattaa tällä matkakassaa).
 • Panostaa kehonhuoltoon enemmän. Ehkä viikottainen venyttely- tai joogatunti?
 • Kertoa ystävilleni useammin kuinka tärkeitä he ovat.
 • Aloittaa kisadieettini hyvillä mielin (tämä vaatii kovaa alustavaa työtä ja panostusta).
 • Oppia itsestäni vielä enemmän. 
 • Tanssia kesäsateessa.
 • No se piparkakkutalo! 
 • Nauttia elämästä, jokaisesta päivästä.
 • Pysyä terveenä.
_MG_8342-Edit

Kuva: Sami Siilin

Miten te heittäydytte uuteen vuoteen?

Uskaltakaa antautua uusiin kokemuksiin. Ottakaa riskejä. Antakaa kaikkenne. Näyttäkää epäilijöille itseensä uskomisen vahvuus. Unelmoikaa. Toteuttakaa niitä unelmia. Jos jokin asia mättää, rohjetkaa sanoa se ääneen ja muuttaa se paremmaksi. 

xxo,
Janina

Avainsanat: , , , ,

4 ajatusta artikkelista “Lupauksia & tavoitteita

 1. Annika sanoo:

  Hihii! Ihanaa Janina. Tuli ihan superhyvä fiilinki tätä lukiessa, tajusin ittekkin miten mageita asioita uusivuosi tuo tullessaan :)

  Tykkää

 2. Siiri sanoo:

  Hyvät lupaukset! ;) positiivisella energialla pääsee pitkälle <3 ja sun kroppa.. Täydellinen <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: