Luistaa, ei luista, luistaa..

Viime vuoden lopussa olin melko puhki. Kahden lepoviikon jälkeen salille paluu oli todella tahmeaa. Halusin treenaamaan, mutta kroppa tuntui kaipaavan rauhallisempaa starttia. Ensimmäisen viikon räpertelyn jälkeen homma lähti lumipallon tavalla vyörymään. Tuntui, että olkapäät kasvoivat yhdessä yössä ja sisua löytyi kuin pienestä kylästä. 

IMG_0977Seitsemän kuukauden muutos. Kai se asentokin alkaa pikkuhiljaa löytymään? :)

Treeni luisti, ruokavalio pysyi todella puhtaana ja mieli oli virkeä. Olin sitten töissä, koulussa tai kotona olin kuin puheripulin saanut. Juttua riitti. Sitten tuli lepoviikko. 

Minusta tuntuu, että lepoviikko sekoittaa itseäni jonkin verran. Aamupala ei tuntunut uppoavan vaan olin nopeasti täynnä. Herkut pyörivät mielessä, onneksi vain vähän. Olen kuitenkin pistänyt merkille, että lepoviikkoina rytmeissä pysyminen on hankalaa. En tiedä johtuuko se siitä, että treeniviikkoina kalenteri on täysi ja jokainen askel on aikataulutettu – ei ole mahdollisuutta syödä vähän myöhemmin tai venyttää tekemisiä. 

Onnekseni maanantaina pääsin iskeytymään salille selkätreenin kimppuun. Se ei kuitenkaan osunutkaan niin nappiin kuin olin odottanut. En tiedä mikä siinä on, mutta lepoviikon jälkeen on tahmeaa vaikka kuinka olisi valmis puskemaan itseään. Toivotaan, että treenit alkaisivat taas uppoamaan sinne minne on tarkoituskin. Olen kuitenkin päättänyt etten luovuta kesken vaan jatkan sarjat loppuun pudotussetteinä, jotta saan lihaksen väsytettyä loppuun asti. 

IMG_0800

Näistä treeneistä on nyt otettava kaikki irti, sillä treffaan valmentajani perjantaina. Kuntoni ja kehitykseni tsekataan, sillä ruoka- sekä treeniohjelmani tulevat uusiutumaan helmikuun aikana. Eiköhän se tuntuma palaa viimeistään uusien ohjelmien kanssa. 

Olipahan sekavaa. Aivan kuten ajatuksenikin. 

xxo,
Janina

PS. Kuntosalini, Evo Fitness, järjestää ystävänpäivän kunniaksi avoimet over -päivän torstaina 13.2. klo 10-12 ja klo 16-19. Moni on ollut kiinnostunut tutustumiskäynnistä, joten nyt pääsette kokeilemaan miten treeni salilla sujuu. Tapahtumassa halukkaat pääsevät myös mittaamaan kehonkoostumuksena veloituksetta. Olen itse luultavasti torstaiaamuna treenaamassa, joten tulkaahan vetäisemään hihasta! (: 

Avainsanat: , ,

6 ajatusta artikkelista “Luistaa, ei luista, luistaa..

 1. Siiri sanoo:

  Tiiätkö, mulla taas kevyiden viikkojen jälkeen treeni luistaa aina parhaiten !:-D kun on viikon pumppaillu kevyesti ja lepäillyt niin mulla on aina intoa kuin pienessä kylässä ja asenne just semmonen että pois alta risut ja männynkävyt :-D viiihaaaan kevyitä viikkoja,sillä just se ”rytmin” sekottuminen,ehtii ajatella ruokaa,tekee mieli herkkuja jne jne…mutta kun tietää sen hyödyn ja tarpeellisuuden mitä levolla on niin jaksaa aina puskea noikin viikot läpi – vaikka vähän hammasta purren ;-)

  Ps! Ei päivity blogilistalle uudet postaukset :o tulin kattomaan kun ihmettelin ettei oo hetkeen sun blogi päivittynyt ja täällähän oli vaikka miten monta postausta joita en ollut nähnyt :-D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Mä oon pitänyt nyt lepoviikot todella lepona, kevyitä aerobisia vain. Sekin voi tietenkin olla syynä? En tiedä. Onneksi nään valmentajan huomenna niin voidaan suunnitella jotain joka auttaisi :)

   Harmittaa ettei se voi toimia! Oon päivittänyt sitä osoitetta sinne, mutta ei tunnu toimivan. Päivittelin taas. Ihana kun kerrot tästä aina, pahoittelen vielä! <3

   Tykkää

 2. Henna sanoo:

  Itse en harrasta lepoviikkoja vaan pidän lepopäiviä (en tosin ole minnekkään kisalavalle tähtäämässä vaan aivan omatoimista söheltämistä) mutta tuntuu että sen yhden lepopäivänkin jälkeen on vaikeaa päästä salille ja saada kaikki liikkumaan niinkuin pitäisi.

  Minulle on jotenkin helpompaa pitää ripeää tempoa yllä kuin vähän löysempää silloin itsellä ainakin lähtee asiat lapasesta. :) Tsemppiä treeneihin ja hyvää ystävänpäivää näin etukäteen!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Itsekin pidin ennen valmentajan hankkimista lepopäiviä, jotka sopivat silloiseen rytmiini loistavasti. Juurikin tuon takia, itsellenikin on helpompaa saada asioita tehtyä ja pysyä järkevässä ruokavaliossa jne kun olen menossa enkä kotona sohvalla. Sekin tokin tekee välillä hyvää. :)

   Oletko kokeillut lepopäivinä palauttavaa liikuntaa kuten kävelyä tai putkirullailua? Ne voisivat auttaa vireen pitämisessä? :)
   Kiitos samoin! :)

   Tykkää

   • Henna sanoo:

    Joo olen itseasiassa yrittänyt, syksyllä vaan itse aina hirveenä intoilijana meni sitten överiksi enkä antanu kropan palautua kunnolla (ne palauttavat liikuntakerrat muuttui kakkea muuta paitsi palauttavaksi). Nyt olen koittanut taas saada hieman kävelyä lepopäiin mutta kelien takia on jäänyt kävelylenkit vähemmälle. :( Toivottavasti alkais kohta paistaa aurinko taas niin saisi nauttia mukavasta säästä!

    Tykkää

   • Janina sanoo:

    Tuo on melko yleistä, ettei pysty vain kävelemään vaan vähän hölkätään ja sen jälkeen kokeillaankin jo juoksunopeuksia, koska meno tuntuu niin hyvältä. Pää kylmänä vain, löydät sellaiset omat rauhoittajat.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: